Samma resultat

Även denna vecka så blev det tre träningspass.

Måndagen bjöd på 1 h yoga på jobbet följt av spinning + core direkt efter avslutad arbetsdag.

På onsdagen blev det Bodypump med viktökning på flera kroppsdelar.
På fredagen så fick Freja glida vagn och kika Netflix medan jag kämpade mig igenom 5 km. Var tungt med 13 kg barn + kronanvagnen men det gick.

Är glad att jag nådde träningsmålet även fast Freja varit sjuk i veckan.
I måndags kräktes hon under natten och sedan var hon pigg igen. Vi trodde det var över men på fredagen drog det igång igen.

Lördagens vägning visade på -0,3 kg igen.
Sammanlagt -0,6 kg so far.

Nu är det förhoppningsvis avklarat och jag ser fram emot skolveckan som kommer som också är den sista för den här terminen. Sista sommarlovet till och med för nästa sommar så tar jag examen!


Vill avsluta med att säga att jag hoppas att ni alla haft en härlig helg och att ni uppmärksammat att det varit både Ofrivilligt barnlösas dag och Mors dag.
Dagar som påminner en om hur värdefullt det är att få kalla sig för mamma.

Okej ändå

Den här veckan blev det tre pass som är målet.


Två löppass på nästan 5 km och ett pass Bodypump däremellan.


I lördags visade vågen på -0,4kg.
Känns lite lite men samtidigt så när jag körde viktväktarna så var målet -0,5kg varje vecka eftersom det anses vara en hälsosam viktnedgång. 
Nu kör jag på med samma saker, bättre portionsstorlekar, inte massa kvällsgotta och minst tre pass i veckan.


Förutom träning så har vi hunnit kalasa för Frejas tremänning och jag har fått snusa på hennes mini-tremänning.

Idag har vi oljat in hela uteplatsen och staketet. En hel dags arbete så för att göra Freja nöjd tog vi sedan med cykeln till en närliggande sjö där vi promenerade omkring innan vi åkte hem för att kvällsmysa och ladda upp för en ny vecka.

Fullspäckad vecka väntas. Imorn ska jag jobba eftersom vi har utvecklingsdag och APT, sedan jobbar jag ju tis-tors och på fredagen så ska vi plugga. Nästa vecka är sista veckan i skolan innan sommarlov, åh vad jag längtar efter ledighet!

Plus på lördagen

Ja men nu har det varit den första vägningen.

Veckan har varit bra. Har lagt in alla måltider i lifesum och inte överskridit kaloriintaget. Har hållit mig ifrån att unna mig en massa saker som kroppen inte behöver.

Träningsmässigt så har jag fått in tre stycken pass.

Muscle challenge
Bodypump
Löprunda på 5 km

Vågen visade på +0,3 kg.
Inte det resultatet som jag trott eller hoppats på men jag hoppas på att det har att göra med att mensen är i antågane. Jag ger det en vecka till med samma taktik annars måste jag hitta en annan metod.

Visa fler inlägg