Antal ägg

10 stycken ägg fick vi ut!
De är lite oroliga för min lilla överstimulering så jag fick lämna blodprover som jag får svar på senare idag samt att jag fick medicin med mig som jag då kanske får börja äta.
Nu ligger vi på hotellet och imorgon innan 12 får vi besked om antalet befruktade ägg.

Äggplocket

Nu har vi plockat ägg!
Det gick över förväntan. Jag tror att det var bra att jag ställde in mig på en smärtsam upplevelse.
När vi kom fram så bad jag om lugnande. Eftersom jag tagit lugnande så fick P följa med mig på toa då sköterskan var orolig att jag skulle somna där men jag kände inte mer än att jag var lite avslappnad.
Äggplocket skedde i ett mysigt rum och började med att jag fick lokalbedövning runt livmodertappen. Det kändes lite men var inte så farligt.
Sedan fick jag morfinet som jag antar att jag reagerade väldigt bra på då det tog bort smärtan men inte orsakade någon yrsel eller liknande.
När hon började suga upp äggblåsorna kände jag inget och var mest fascinerad över att titta på skärmen. De sa att det fanns väldigt många blåsor men vi får besked om antal ägg vid lunchtid.
Jag känner mig riktigt glad över att detta blev en sån bra upplevelse och nu är det lite nervös väntan på besked om hur det gått.

Ovitrellen

Igår tog jag den sista Menopuren och ikväll så tog jag Ovitrellen.
Jag jobbar till 19.00 imorn. Efter jobbet plockar jag upp P och så åker vi direkt till Falun där vi kommer bo på hotell 2 nätter.
Det känns overkligt.
Det är så stort det här och jag kommer nog inte riktigt fatta förrän det är dags för äggplocket.
Tänk att det finns en chans att ett av dessa ägg som jag går runt med faktiskt resulterar i vårat framtida barn.

Tack för alla lyckönskningar och för allt pepp. Ni är helt otroliga som delar med er av alla erfarenheter och stöttar i allt vi går igenom. 
Det är nära nu!
 
Bilder på den sista Menopuren och Ovitrellesprutan.
Visa fler inlägg