Badsugen

Jag har varit ganska sliten idag. Kan bero på att jag hade en toppenkväll igår med mysiga vänner på stan! Freja hade en jobbig natt och vaknade massor. Stackars P var alldeles förstörd. Är som att hon kör med hon nästan..
Eftersom alla var trötta idag så har vi bara hållit oss på hemmaplan.
Freja ville åka och bada i havet med P tycker att det är för kallt. Freja blev sur och tog på sig badbyxorna på huvudet i ren protest!

Förutom att hon blev lite bitter av att inte få besöka stranden så har hon varit på strålande humör idag. Skrattat högt flera gånger och det kan ju vara det bästa som finns.
Hon somnade gott förut och som vanligt är man där och knäpper kort. Undra hur många bilder jag har på henne när hon sover.

Nu ska det bli skönt att få sova.
Imorgon blir det Birsta med min fina A.

Matvraket

Som hon förgyller mina dagar!
Igår började vi dagen med en sovmorgon. Jag lade henne på golvet i badrummet för att sminka mig och hob lekte med ett av mina diadem. När jag vänder mig om ser jag att hon ligger nöjt  och har lyckats satt fast det runt ansiktet. Sötnosen.


Vi har använt den nya stolen väldigt flitigt och hon är riktigt nöjd över att få sitta med vid matbordet.

Igår så hann vi med ett besök på stan och där hade de ställt ut alla fina drakarna. Kanske mest spännande för mig men jag kan föreställa mig att om ett år så kommer hon vara en av de barn som klättrar omkring bland dessa.

Hon har fått ett par superfina Barbappa-byxor av sin mormor som vi invigde idag.

Vi har hunnit med massor av ärenden samt storhandling. Skönt att slippa tänka på det imorgon då säkert flera arbetar halvdag.

Idag efter middagen mumsade hon på ett rån. Det där med att pricka munnen är inte alltid så lätt och ibland blir hon riktigt förbannad. Tur att övning ger färdighet.


Imorn så ska jag hänga med några arbetskamrater på AW, ska bli riktigt trevligt. P får vara hemma och ha myskväll med Frejster.
Nu ska jag dock spendera den här kvällen på att fortsätta med boken om hur vägen till Freja såg ut. Den ska läggas i hennes minneslåda.Visa fler inlägg