Ögoninflammation

Vi har hunnit med att fira min mamma som fyllt år.

Sedan förra helgen så fick Freja ögoninflammation. Det började när vi var och firade hennes faster och kusin.

Från ett öga så spred det sig till båda vilket resulterade i en hel veckas VAB för min del. Freja var , förutom sina röda kletiga ögon, pigg och alert så på onsdagen drog vi en liten shoppinresa tillsammans med våra fina vänner A&M.

Mall of Scandinavia var amazing och mest pengar spenderade vi på Disneystore vilket också resulterade i en nöjd unge.

Den i fredags var första dagen som hon vaknade utan att ögonen satt ihop. Lite röd men betydligt mycket bättre. Nu har ju hon dock semester eftersom P jobbat färdigt inför sommaren. Jag jobbar veckan som kommer men sedan joinar jag dom.

Gårdagen, alltså midsommar, firades med dans kring midsommarstången och sedan middag med gäster här hemma.

Freja har också fått en ny kusin. Mysigt med en liten nykomling som vi kommer få mysa lite med under sommaren.


Vi hoppas på fantastiskt väder imorgon så vi kan bada ute tillsammans med A och Signe. Idag har det blivit massor av badande på uteplatsen, perfekt så jag kan passa på att sola lite.

Nu ska jag fortsätta beta lite serier. OITNB är redan avklarad och nu ser jag sista säsongen av Dexter som jag inte kollade färdigt på när den var aktuell.

Stora tjejen

Nog för att den lilla busungen varit en pratkvarn sedan hon var väldigt liten men nu kan hon låta så himla stor i sina uttryck.
När vi satt och åt middag här om kvällen så sa hon "vad har du gjort på jobbet då mamma?" Jag blev lite ställd och sa "va?" Och hon upprepade samma sak igen. 
I förrgår så pladdrade jag på vid bordet och då avbröt hon mig med "mamma, nu ska jag prata med pappa!" Okej, sa jag, varsågod. Då började hon bara svammla på om Toystory och Lejonvakten. Allt för att inte jag skulle ha all uppmärksamhet.

När man håller på med något hemma, typ städar eller så då kan hon komma och fråga "får jag vara med dig?".

Varje morgon så börjar hon dagen med att kissa i toaletten och ibland kan hon säga att hon inte vill ha blöja när vi är hemma. Spännande att hon börjat bli nyfiken på detta och kanske kan märka vilken skön känsla det är att vara utan blöja.

Nu ska jag mumsa lite karra. Vi har lillfredag här hemma eftersom vi alla är lediga imorgon, skönt!

Fynd!

Alltså dagens post..
Brevbäraren måste ju fundera över vad jag beställer som får så många paket.
Jag och Freja studsade av glädje, hon blev mest impad av krokodilklänningen. Nu har jag smygit in allt i garderoben och väntar på att P ska upptäcka plaggen eftersom.
Inte alls shoppingmani här hemma?

Visa fler inlägg