Mardröm

Drömde att jag var gravid. Var den lyckligaste människan och befann mig på sjukhuset för att göra ett VUL. Min mamma stod bredvid mig när jag satt i gynstolen. Barnmorskan kikade runt men kunde inte hitta något. Hjärtat slog fortare men hon sa att det kunde vara för tidigt för att se något. När hon drog ut staven så var den full av blod. Jag kände hur det blev varmt och började rinna mellan mina ben. Jag vaknade av att jag låg och hulkade i sängen.
Fyfan för att drömmar ska vara så sjukt verkliga ibland..

Jävla avundsjuka

Fyfan vad det bränner bakom ögonlocken idag. Den där vidriga avundsjukan som jag försöker pressa undan har hoppat upp och slagit mig i ansiktet. Egentligen är det självförvållat..
Ni vet P. Hans lillebror och hans flickvän ska ha barn om 6 veckor. Jag kan inte låta bli att läsa hennes blogg och det gör så förbannat ont att de ska få barn. Det borde vara P och jag.
Hon är 16år. Hon är ett barn själv. Jag är så sjukligt grymt jävla avundsjuk och jag är rädd. Jag vet att om endast 6veckor så kommer jag gå en underbar go liten bebis tryckt i famnen och det kommer inte vara vårat eget barn..
Visa fler inlägg