Vecka 16 (15+1)

Nu är min och P's gemensamma vän här och som vanligt bänkar vi oss i soffan med alldeles för mycket svullande, spelande och filmtittande.
Vi väntar på att det ska bli lite mörkare ute och sedan tänkte vi slå på Evil Dead.
Idag har det varit en bra dag. Inget illamående alls, riktigt skönt!
Är smärtsamt medveten om att semestern snart är slut. Är nästan lite pirrig över att börja jobba igen. 5 åringar och nya arbetslag, det blir säkert skönt att få in lite vardagsrutiner igen. Något som är skönt med att jobba är att matvanorna blir lättare att hålla koll på. Frukost, lunch och mellanmål intas alltid på fasta tider och så har det ju inte direkt varit under sommaren.

Nej nu ska jag göra i ordning lite dipp och grönsaker och svulla vidare!

Vecka 16 (15+0)

Hallå där vecka 16!
Dagen började med att P kom in och väckte mig, han hade varit iväg på bageriet och köpt nybakat bröd till frukost. Tacksam som jag är så rusade jag in på toaletten för att spy galla. Efter det så var humöret på topp! Det är så konstigt att morgonillamåendet är så olika från dag till dag.

Idag blev det lite shopping tillsammans med syster. Ett par mammajeans och 2 stycken tröjor, vill vara redo för jobbet och så 2 par nya skor. Jag älskar skor!
Har börjat klura på hur jag ska göra med regnställ. Behöver ha det till jobbet dels för att det jag har är trasigt plus att jag nog inte kommer i det längre.. Känns onödigt att lägga ned pengar för en sån kort period men det måste nog inhandlas. Kan kanske vänta till nästa månad för ännu är det sommar.

Nu ska jag duka upp lite fika för familjen kommer för att fira P.

Vecka 15 (14+6)

Igår på eftermiddagen så kom vi hem igen från Ö-vik. Det är trevligt att vara borta ibland men det är alltid skönast att komma hem. Jag är så otroligt hemmakär!
Igår fyllde P år och det blev inte direkt något firande men det blev massor med mys innan jag somnade alldeles för tidigt i vår egna sköna säng.
Idag så har det mest blivit en massa dataspelande, blir lätt så då man inte fått suttit vid datorn på ett tag. Vi ska snart bege oss ner till stan för att handla lite sushi. Är grymt sugen på det och har googlat för att ta reda på om det är okej att äta eller inte. Verkar som att det inte ska vara någon fara så länge man köper färsk sushi som de gör i ordning på plats, tur för mig!
 
Visa fler inlägg