Kvällsprommis

I måndags hade jag lite sovmorgon så vi mös på ordentligt i soffan innan vi gick till förskolan.


Efter skoldagen fick jag äntligen återgå till träningen så det blev ett svettigt spinningpass och sedan ett corepass på det, så jäkla härligt.

Idag har jag avklarat ännu en dag i skolan. Kom hem till Freja som var med sin bonusmormor och middagen var färdig. Vi mumsade den och sedan tog jag och Frejster en kvällspromenad.


Idag fick jag hem en stor Dala-häst som jag köpt på Blocket. Den ska pryda en avsats ovanför trappan. Helt perfekt är den!
P tycker jag är knasig som köper en sån dyr och stor häst så han har bestämt att den ska bli en del av vår familj och har redan instagrammat den.
Knäppis.

Svackvecka

Det här har varit en ganska risig vecka. Mitt halsonda har hållit i sig sp det har blivit noll träning! Drog ut på en promenad och det slutade med att jag hostade hela natten så jag bestämde att det inte blir någon träning alls förrän imorgon. Längtar efter att få svettas lite!

Under veckan har vi hunnit med lite VAB också. Freja hade ju något som de trodde var ögoninflammation men jag är osäker.. Hon var lite kladdig i ögonen men strax efteråt så bröt en sån där prickattack ut igen.
Dessa jäkla prickar. Inte har allergimedicinen hjälpt heller. Som tur är så blir hon inte besvärad men det ser ju för hemskt ut.
Vi ska till barnkliniken nu i oktober igen för att uppdatera oss kring astman och då får vi ta upp detta. Preioral detmatit kanske? Det är väl det som verkar mest likt om man googlar, någon som känner igen detta?

Under veckan har vi träffat A och Pinglan för lite fika.
Våra sötnosar diggar Babblarnas nya låt.

Igår var jag hem till A och kalasade lite eftersom hon fyller år imorgon. Blev mer sliten än jag borde ha blivit eftersom jag var hemma tidigt. Hela den här dagen har jag mått som jag förtjänade. Tur det var riktigt trevligt igår.

Nu ska jag mysa i soffan.
Imorgon drar en intensiv innevecka igång.

Ensamt

Det fortsätter bra med nya förskolan.
Idag ville de att jag skulle ha henne där mellan 9-15 så hon får prova på att äta mellis också.
Det var en jätteglad Freja som sprang in och började leka. Jag pratade lite med ena pedagogen innan jag kramade Freja och sa hejdå. Hon vinkade genom dörren och forsatte sedan med den lek hon höll på med. Så himla skönt att slippa lämna en jätteledsen tjej även om det kanske fortfarande är nyhetens behag.
 
Igår så satt jag och knåpade ihop ett schema för förskolevistelsen i 5 veckor framåt. Det var så många långa dagar att jag höll på bryta ihop men Frejas bonusmormor och mormor ställer upp så bra så det blev betydligt bättre än förväntat.
 
 
Efter lämningen på förskolan imorse så åkte jag för att besiktiga bilen. Den gick igenom helt utan anmärkning, riktigt skönt eftersom jag tycker att denna bilen kostat oss mer än den borde gjort hittills.
 
Med en lättnadens suck rullade jag hemåt och insåg att hela dagen bara ligger fri.
Jag har några skoluppgifter som behöver göras så under några timmar har jag faktiskt varit väldigt produktiv!
Jag har helt sjukt ont i halsen. Hade gärna velat träna lite men har fått en del skäll för att jag inte tar halsontet på allvar. Nu måste jag fasiken vila tills detta är borta på riktigt för det har kommit tillbaka betydligt värre än det var tidigare.
 
Nu ska jag fortsätta pluggandet i min ensamhet. Väldigt tomt och tyst här i huset när inte världens busigaste tjej är hemma.
 
 
Visa fler inlägg