Vecka 11 (10+5)

Tiden tickar på så snabbt och snart är det dags för vecka 12. Min lillebror är grymt laddad och tjatade massor om att det bara är 2 dagar kvar.
För mig känns inte vecka 12 så speciell eftersom vi redan fått bekräftat att allt ser bra ut och så. Jag känner mig fortfarande gravid och har börjat svullna upp rejält på kvällarna. Igår skrattade både jag och P åt hur jag såg ut. Man kunde tro att jag var höggravid men det är väl svullna tarmar, gaser och annat roligt som påverkar.
Idag så har dagen spenderats i solen hemma hos min familj. Blev en del badande och sedan bjöds det på grillat.

Har precis hämtat ut sista laddningen med Fragmin och det ska ju bara tas vecka 12 ut. Jag som hatade den medicinen, den svider så mycket, men jag kommer nog sakna min lilla sprutprocedur nu när man vant sig.

Sista arbetsveckan inför semestern. Ska bli så skönt med lite ledighet!

Vecka 11 (10+3)

Idag blev det stängning på jobbet. Blev en dag som bjöd på en del tårar då några slutade och det är ju aldrig roligt. Det bjöds även på alldeles för mycket gofika och min mage har blivit som en gasballong!
Kockade lite fiskpudding till middag och tro det eller ej men P tyckte att det blev riktigt gott och det är verkligen inte lätt att hitta fisk som den killen vill äta.
Nu ska vi snart kika på filmen Små citroner gula, fick tips om att den ska vara riktigt bra.
Hopps ni får en härlig fredag!

Vecka 11 (10+2)

Idag slutade jag tidigt från jobbet och har spenderat 3 timmar på ett köpcentrum med syster. 
Det var riktigt mysigt och det blev en del shoppande men nu är jag helt slut.
Köpte ett par mammashorts då magen fortfarande känns svullen. Provade att ta på mig mina vanliga jeansshorts och det fungerar bra på morgonen men runt lunchtid så måste jag öppna knappen och det är inte allt för smidigt.
Dessa shorts kommer från HM och är bland det skönaste jag haft på mig på länge!
 
Imorgon är det redan fredag och jag hoppas på härligt väder den kommande helgen så jag kan få sola och bada lite. Idag är det mest bara molning och klibbigt och det gillas inte alls.
Nu ska jag pussa på P och sedan krypa ned under filten i soffan för att titta på lite serier.
Visa fler inlägg