Vecka 29 (28+2)

Ja men mina aningar gällande besöket hos BM stämde bra. Blodvärdet såg bättre ut. Hjärtat slog med fina 146slag/min och SF måttet hade ökat på rejält och från att ha legat under medelkurvan så ligger jag nu mitt på.
Fick väga mig. Har inte gjort detta sedan inskrivningen. Vågen visade på 10kg plus och det var inte så oväntat för det visade den redan för 4 veckor sedan här hemma. Har stått väldigt stilla sedan dess och BM vill helst se att jag går upp max 4kg till.. Får se om det går för det känns lite med tanke på den tid som är kvar.
Hade ju lyckats med att gå ned under 70 kg innan IVF:en, vilket var mitt mål. Gick upp 3 kg under behandlingen och nu 10. Vägen alltså 83 kg, vet att det är alldeles för mycket med tanke på min längd men känner ändå att alla dessa graviditetskilon har satt sig på magen. Tror att de har gjort det för jag känner mig inte större i övrigt!
Nu på kvällen har vi återupptagit peppklubben som jag tidigare berättat om. Vi är några kolegor som träffas, ventilera och sätter upp mål för framtiden. Riktigt trevligt var det så jag har nyss kommit hem och ska ta en dusch innan det är dags för sängen.

Vecka 29 (28+1)

Idag har både eftermiddagen och kvällen spenderats hos världens bästa pappa som fyller 48 år idag, grattis!
Har blivit massor med gofika och mys innan jag nu anlänt här hemma igen.
Både syster och min bror fick känna på hur Bappen levde rövare där inne nu under kvällen. Rejäla kickar kändes där inne!
Imorgon klockan 10 så är det besök hos BM. Spännande att se om det hänt något med SF måttet, kanske fortfarande ligger lite under kurvan trots att jag känner mig enorm och så tror jag att jag kommer ha bättre järnvärden den här gången för jag känner mig piggare.

Vecka 29 (28+0)

Idag blev jag faktiskt höggravid. Helt galet och alldeles underbart. Sista trimestern nu och sedan får vi träffa vår älskling!

Idag så var det en skogspromenad som stod på schemat. Tillsammans med några barn så blev det en ganska lång vandring och oj vad det känns i kroppen nu. Det har börjat bli som ett tryck mott mitt bäcken när jag går samt att jag upplevde de berömda sammandragningarna. Är kanske bara att inse att det är kroppen som säger ifrån lite mer nu.

Idag så gjorde jag klart med lite papper till försäkringskassan. Ska ta och ansöka om gravpenning från och med 23/12. Ska skriva färdigt en arbetsbeskrivning imorgon och därefter skicka in allt. Hoppas på att få det beviljat för fortsätter det så här så är jag nog ganska mör när julen kommer!Visa fler inlägg