Vecka 19 (18+6)

Imorgon är det dags för vecka 20 och det är då dags att inse att vi tagit oss halvvägs.

Igår hade jag och Freja en helt fantastisk dag. Jag hade lovat henne att vi skulle ha en heldag på Himlabadet under jullovet men då var hon liksom halvkrasslig under hela ledigheten så vi sköt på det. Hon har längtat och räknat ned mot gårdagens planer och det vart helt klart lyckat.
4 timmar på badhuset och mys i bastun innan vi avlutade med en glass på fiket. (null)

(null)

Jag tror att jag känner av bebisen i magen lite till och från. Fick till och med en liten spark mot handen en kväll. Längtar efter att det ska bli tydligare så jag får dela med mig till övriga familjen också.
(null)

(null)

På måndag är det dags för RUL. Börjar bli smått nervös nu när det närmar sig. Måtte lilla pyret kämpa på där inne för nu längtar vi verkligen massor allihopa.
Återkommer när jag har mer info att dela med mig av.

Freja 4 år

Världens bästa Freja. Den mest omtänksamma och fina lilla person jag känner fyller 4 år idag.
Som hon har laddat och räknat ned till den här dagen och imorse var det dags.
Sång och fika på sängen, sedan kom familjerna och firade. Vid lunchtid var det dags för vänner och pizzakalas och på kvällen var det en nöjd tjej som ville mysa på soffan.
(null)

(null)

(null)

Nu sover hon gott och imorgon väntar kalas med förskolevännerna på Leos lekland.

Otroligt att vår tjej nu är en fyraåring. Jag tycker verkligen att hon nyss var en liten plutt. Nu ska den här mamman också ladda upp inför morgondagen.

Vecka 17 (16+3)

Tillbaka till verkligheten efter ett härligt jullov även om Frejster varit lite halvkrasslig under hela ledigheten.
Vi inleder med en intensiv skolvecka och det är nog först nu som jag inser att denna termin också är min sista och sedan tar jag faktiskt examen!

Vecka 17 är här och jag måste nog säga att jag mår helt okej. Har fått för mig att jag ibland kan känna lite sprattel från insidan men vet inte om jag inbillar mig. Det lär ju visa sig snart hur det utvecklar sig.
Visar en bild med de skönaste trosorna som finns här hemma. Lindex mammatrosor är helt amazing och jag skulle inte kunna vara utan. (null)

(null)

Visa fler inlägg