Längtan

Alltså jag har en sån jobbig känsla som börjat smyga sig på.
Vi har pratat massor om det och jag vet att vi båda vill samma sak. Vi vill vänta något år, njuta av den här tiden, spara pengar och ladda batterierna för nya försök till att bli med barn.
Dumma syskonlängtan!
Kan det vara för att det varit så många gravidbesked runt omkring?
Flera i min mammagrupp har precis kommit med glädjande besked och nu gick Blondinbella ut och berättade om deras lilla frö som är 12 veckor.
Man vet hur mycket kärlek det innebär och hur obeskrivligt det är att få igenom. Klart man längtar men det är inte dags än. Vi vet inte hur mycket det kommer krävas nästa gång och jag vill inte börja tänka på det heller.


Just nu står jag och tittar på Freja när hon sover. Vi är inne i en period med ruskigt dålig sömn. Hon somnar så bra i sin säng vid 19, varje dag. Sedan sover hon som en stock till 22-23 tiden sedan börjar uppvaken. Vet inte vad det är men nu när jag står här låter det som att hon drömmer väldigt intensivt.
Man blir trött av att kliva upp gång på gång under natten. Många gånger gör vi det lätt för oss och lägger henne i vår säng. Hon verkar ju gilla sin egen säng men har även en trygghet inne hos oss, den vill jag inte ta ifrån henne. Sedan får man väl försöka njuta så länge hon vill sova med oss.

Nu ska jag låta lilla finisen sova ifred och ta mig en dusch. Har avverkat det första spinningpasset i mitt liv och kommer förmodligen inte kunna gå imorgon.

Fullspäckat

I söndags så träffade vi Frejas gudmor med flickvän för en mysig brunch på Waynes. Freja kunde passa på att kika på de äldre barnen i lekhörnan. Man märker verkligen att hon just nu suger åt sig massor av inspo från andra barn. Som på babysången, där är det några barn som kryper. Freja tittar på dom och ställer sig och juckar lite men sedan övergår hon ändå till sin egen ålning av speciell karaktär. Hon liksom studsar fram på vällingsäcken. Det är såklart den absolut sötaste stilen som finns!
 
 
Måste även visa er vilka fina presenter Freja fick av P's familj när jag var borta:
THANK U!
 
 
Idag har vi hunnit med bananmumsande:
Inte så lätt att pricka munnen med små bitar. Ser så sött ut när hon kämpar!
 
Sedan har Freja gjort kaos medan jag försökt göra mig klar för dagen:
När det är so rörigast, då drar hon!
 
Vi har hunnit lämna bilen på Ryds för att byta framruta, sedan blev det babysång och därefter en långpromenad med paus då Freja sov ett bra tag.
 
Vi avslutade dagen med ett bad och nu är det massor av plaskande som gäller!
 
 
I övrigt är veckan hel fullspäckad av aktiviteter. Imorgon blir det BIrstahäng med A och Signe, onsdagen är det mammafika, torsdagen ska vi bada med min kusin och Frejas tremänning och på lördag och söndag ska vi vara med på loppis.
 

Styrelsemöte

Fredagen på Birsta med A var, såklart, alldeles perfekt!
Blev lite småshopping men mest mys med min fina vän och bästa Freja.
 
Gårdagens vägning visade på -1,7kg sedan i lördags. Nu är det inte jättelångt kvar till målet.
-10kg på 11 veckor och 8kg kvar till målet!
 
 
Idag började dagen väldigt tidigt.
Jag var så trött när klockan ringde men jag pallrade mig upp och begav mig ned till Stockholm för styrelsemöte med Barnlängtan.
En produktiv och bra dag i huvudstaden.
Har saknat min lilla älskling så det gjort ont i hjärtat. Kramade henne lite medan hon sov imorse och sedan fick jag smeka henne lite över pannan nu när hon sov då jag kom hem.
P har fått skicka bilder hela dagen och jag har varit så avis på han och hans familj som fått myst med bästa tjejen.
Att man kan sakna någon så mycket trots att man är med varandra varje dag?!
 
Nu är det snart dags för sängen. Är så trött efter allt bilkörande och den tidiga morgonen. Hoppas på att Freja vill komma till vår säng tidigt inatt så jag får snoosa på min lillfis.
Visa fler inlägg