Planen

Tror jag har ett hormonpåslag som heter duga! Känner mig svullen och hemsk samt att jag tror att Finland har invarderat mitt ansikte.. Det är underbart att vara kvinna ibland.

På tal om underbart så är det just en sån dag jag haft med A idag. Började på stan och fortsatte med en härlig höstpromenad runt en sjö här i närheten.
Förutom att jag blev attackerad av ankor så var det en perfekt förmiddag.

På eftermiddagen blev det ännu ett besök på VC med Freja för hennes jäkla hosta som hela tiden kommer tillbaka. Fick äntligen träffa läkare som var underbara och lyssnade på vår oro. Han tyckte jag kunde sluta med Mollipect direkt då den låga dosen inte gör skillnad på så små och hon är inte trång i luftrören.
Hosta kan vara väldigt envis när de är små men nu har hon hostat i mer än 3 veckor och mest på natten. Vi ska nu vänta i 10 dagar och se om det går åt det bättre annars ska vi återkomma och testa med inhalator för att se om det kan göra skillnad. Känns skönt att ha en plan!

Nu har jag precis kommit hem från ett spinningpass och hade helt glömt bort att jag egentligen skulle haft telefonmöte med Barnlängtan.
Jag är sämst i världen på att komma ihåg saker och då skriver jag ändå upp allt i vår almanacka..

Matkalas

Slutat blöda nu.. Tog kanske i för mycket under gårdagens träningspass?
Möjligen en cysta eller något kan det vara också. Den som lever får se..


Idag har jag myst järnet med den här gofisen. Hon är verkligen bäst!
Hon går lös som en vilde här hemma just nu. Det dansas överallt och hon tar sig mellan möbler med staplande steg. Favoritlåten är All about the bass och den spelas flera gånger om dagen. Man blir inte alls hjärntvättad.. Tur hon bjuder på så söta rumpvick för det får en att stå ut.

Idag så blev det torsk med äggsås och potatis till middag. Freja smaskade i sig och även om en del hamnar utanför så är hon otroligt duktig på att äta själv.

Imorgon så ska jag, Freja och mina systrar iväg för att fira vår pappa som fyller 49år. Kalas kalas!

Dåligt!

Har inte hunnit blogga samt att jag glömt ta bilder under dagarna som varit.
I söndags var vi och myste lite med P's familj. Roligt då vi ses så sällan men Freja kan bli lite kinkig med folk som vi inte umgås mycket med. Det gick ganska bra i varje fall sedan var det en jobbigare dag än vanligt med tidsomställning och allt.

Idag bjöd Freja på sovmorgon och därefter gjorde vi oss klar för dagen och begav oss mot babysång. Vi har inte varit där på ett tag då det varit inställt samt att Freja varit sjuk så det var väldigt efterlängtat. Riktigt roligt är det!
Direkt efter babysången så blev det manmafika och idag var även A och Signe med. En perfekt start på veckan tillsammans med fina människor.
Fick avsluta kvällen med mitt favoritpass på Ego och nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli 22 så jag kan kika på Paradise Hotell.

Har de två senaste kvällarna haft ett sånt konstigt illamående samt att jag fick en blödning efter träningen ikväll. Google säger ju direkt det värsta.. Är nästan vid ÄL så det skulle kunna vara det men det känns inte som så. Får avvakta och se hur det utvecklar sig..
Visa fler inlägg