Glad påsk!

Vi har pyntat uteplatsen med påskris.

Plaskat i vattenpölar på vägen hem från förskolan.

Fått årets första påskägg av min fina vän och idag sitt påskägg från oss.
Tatueringar är något nytt hon gillar. "Lika som mamma" ska det vara.
Själv fyllde jag på min påbörjade sleeve förra veckan. Ruskigt ont gjorde det men värt med tanke på resultatet.
Fortfarande under läkning och därav lite torrflagig.

Idag inhandlades Frejas första cykel som invigdes ute på gatan.


Vår lilla tjej börjar bli så stor känns det som.

Nu ska vi ladda upp med tacos som ska ätas i soffan framför den nya filmen om Lejonvakten som Har premiär på Disneykanalen under eftermiddagen. Freja är laddad!

Glad påsk på er!

Våren och äntligen!

Under helgen som var så kom värmen äntligen smygande och sedan dess har termometern stannat på plussidan.
Vi har dammat av utemöblerna och så blev det årets första grillning efter att vi var och inhandlade något att grilla på.

Sedan så har vi påskpyntat lite här hemma och köpt lite påskägg som ska målas under helgen.

Jag har fått tagit min första sipp vin sedan gallblåsen plockades ut.
Det var ruskigt gott!

I helgen var vi hos min familj och grillade. Nästan alla syskon var med också och vi kunde sitta utomhus för att äta middag. Freja fick passa på att åka lite i deras backe.

Idag fick P, ännu en gång, ringa till barnkliniken. Tror han var lite uppeldad när han frågade vart bår kallelse tagit vägen som de sa var på gång för en månad sedan.. Hon sade att sånt kan de inte ens se. Han frågade då hur det kan ha gått 3 månader utan att vi hört ett knyst när läkaren sa att en vägning ska ske inom 2 månader. Ja, det var ju tydligen inte något dom kunde styra över. Att han skrivit 2 månader tar de som en rekommendation?! Nu fick vi en tid direkt iaf och ska vara där den 5/4. Alltså tänk om det är så att hon inte får i sig tillräckligt med näring eller att vi liksom stoppar i henne något som hon egentligen inte tål. Klart vi vill veta så snart som möjligt. Tur de är fantastiska när vi väl är på plats.. Nu har vi något att sikta in oss på i varje fall.

Ponnyridning och veckomys

I söndags så hade vi bestämt oss för att prova lite ponnyridning med Frejster.
P är ju superallergisk så min syster hakade på oss till stallet. Det var en enorm lycka för Freja att köpa sin lilla biljett som hon visste skulle leda till en tur på en häst som heter Milo.
Efter biljettköpet var vi i stallet där hon hittade "sin" häst och glatt tittade på medan han ryktades och fick sadel samt träns.
Lyckan över att få rida i 15 minuter var väldigt stor. Sedan blev det lite tokigt när hästen tog en kisspaus mitt i allt.
Det berättar hon gärna när vi pratar om ridningen.
Efteråt så promenerade vi hem och sedan fick vi ta av oss alla kläder utomhus och slänga allt direkt i tvätten. Rätt omständigt kanske men väl värt för en sån lycklig tjej.

Idag så hade vi bokat date med A, Signe, Lise, Anna-Vera och Elvis. Så himla mysigt att äntligen ses allihopa med alla våra små Falubarn.
Perfekt med en mysig vardagseftermiddag. Veckan blir så mycket bättre då ju.

Imorgon så ska pappa hämta Freja på föris eftersom P jobbar kväll. Jag ska träna för första gången på 14 dagar och som jag har längtat!
Visa fler inlägg