Vecka 33 (32+4)

Wow vad vi har haft fullt upp den här helgen!
Har varit riktigt roligt att få besöka Jönköping och DH. 3 fullsppäckade dagar har vi verkligen haft. Vi har besökt olika montrar, tävlat och kollat på massa olika turneringar.
Man blir ganska mör i kroppen av att gå runt så mycket men imorgon bär färden hemåt igen.
Läste att det var stormvarning så vi tänkte försöka komma iväg i tid. När vi åkte ned hit så blåste det så mycket att hela bilen svajade ibland, riktigt obehagligt!
På tal om obehagligt så är jag verkligen glad att jag tog med gravidkudden hit, utan den hade det garanterat blivit lite sömn. Börjat längta efter sängen hemma också. Borta bra men hemma bäst är verkligen något som stämmer för både mig och P!

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kika på gårdagens idol.


Vecka 33 (32+2)

En dag avklarad!
Nu ska vi precis lägga oss i hotellsängen för lite efterlängtad sömn. 
Klockan ringde 6 imorse och resan ned tog väl ungefär 8h med några raster längs vägen.
Har funnits så mycket att titta på och nu på slutet somnade jag nästan sittandes när vi satt och kollade på LoL!
Bappen, hon har levt rövare där inne. Är ju väldigt mycket ljud och människor aå det är ju inte så konstigt om hon blir störd där inne i lugnet.

God natt på er!


Vecka 33 (32+1)

Nu har vi börjat packa väskorna här hemma, imorgon klockan 7 så rullar vi ned till Jönköping och kommer inte hem förrän på söndag.

Jag och P bestämde oss för att vi packar ned något klädesplagg till Bappen.. Alltså man vet ju aldrig vad som kan hända och kläderna skulle förmodligen vara alldeles för stora men ändå så känns det som rätt grej att göra.

Inatt så vaknade jag av att det spände rejält i magen. Det var faktiskt så att det gjorde ont och jag började fundera på om jag borde väcka P. Jag tror att det kan ha varit någon kraftig sammandragning för magen var hård och det släppte efter ett tag. Det fick mig i varje fall att inse mer att det snart kommer sätta igång på riktigt!

Gravidkudden måste jag komma ihåg att packa kom jag på nu när jag sitter och skriver.. Sedan måste jag ha med fet hudkräm. Har börjat spricka en del på magen. Hade några bristningar sedan innan då jag pendlat i vikt men nu har det börjat bli mer då magen verkligen är på bristningsgränsen. Mig gör det dock inte så mycket. P brukar smörja in min mage och tycker att den är vackrast i världen ändå!


Visa fler inlägg