Tårar och gråt

På senare tid så är Freja väldigt ledsen under natten. Verkar som att det ör mycket drömmar och tankar som tar över den lilla kroppen. Hon har ju gått igenom en period där hon varit rädd för mycket men det är tack och lov bättre.
Nu har hon börjat med att ha panik när vi ska bada eller duscha henne. Det är inte bara lite gråt vi pratar om utan panikskrik och en tjej som hänger i en och försöker klättra upp ur badkaret.. Hon som alltid älskat att bada är just nu livrädd.
På kvällarna somnar hon bra men sedan runt 22 börjar uppvaken med massa gråt. Hon får komms till vår säng och det brukar bli bättre men ändå inte ostört resten av natten.
Natten mot idag var inte kul. Var vaken mer än jag sov eftersom Freja helt plötsligt tyckte att hon sovit färdig och bara sparkade på oss trötta gråtfärdiga föräldrar.
Som tur var så hade jag sovmorgon idag och vi fick sova lite längre, fick väcka Freja för att hinna klart innan jobb och föris.
Hoppas på att denna natt ska bjuda på lite mer sömn och om inte så garderar jag med att lägga mig i tid!

Det här med skolarbete

Alltså den här terminen i skolan har varit betydligt mer intensiv än den tidigare. De klämmer i så många moment på så kort tid. Jag hinner knappt med mig själv under veckorna som bara rinner bort. Tur det är helg igen så lugnet kan få infinna sig en stund.

Under denna vecka så har jag fortsatt med min bildkurs vilket inneburit massa skapande som inte alls är min starka sida.
Fantastiskt rolig vecka som nu ska dokumenteras över i en Power point, hälften är färdigt och jag är uppe i 30 sidor. Tur jag har nästa vecka på mig.

Igår så var P in på akuten. Han har gått och haft rejält ont vid inandning så det var dags att ta reda på vad som var fel. Som tur var så är det ingen propp utan en misstänkt lungsäcksinflammation.
Förhoppningsvis piggnar han på sig fort men just nu får han ta det lugnt så står jag och Frejster för allt röj.

Idag så blev det en tur på birsta med A och Signe. Shoppades en del, i vanlig ordning. PoP har släppt sin nya kollektion som är härligt färgglad plus att de hade ett medlemserbjudande som inte gick att motstå.
Shoppade en outfit åt mig och Freja inför halloween då vi ska fira min bästa pappa som fyller 50.


Ensamma hemma.

P åkte till Göteborg väldigt tidigt i tisdags.
Jag fick en stressig morgon då jag började 7.30 och inte alls är van vid att vara själv med allt under morgonfixet.
Efter lämningen så rushade jag iväg till jobbet som direkt följdes av APT.
Freja fick hämtas av mormor och jag kom hem utan att ha fått umgås med min älskling på hela dagen.

Det dåliga samvetet blev inte bättre av att jag började 7 idag så hon blev lämnad precis när förskolan öppnade. Som tur var så hade jag inte så lång dag så jag kunde hämta henne strax efter 15. Blev kvar på förskolan i säkert 30 minför att prata med en av hennes pedagoger. Är så fantastiskt nöjd med stället och det är så roligt att få hämta en tjej som så tydligt visat hur mycket hon trivs där.

Nu har vi haft lite "lillördag" då vi hämtade ut gratis glass från Ica Maxi som vi mumsat medan Freja skulle hålla sig vaken tills P kom hem.

Nu sitter jag och nattar henne samtidigt som jag längtar efter min Julmust som står redo i kylen. Är ju farligt gott alltså!
Ska mysa med P också nu när ordningen här hemma är återställd.
Visa fler inlägg