Lyslördag

När mitt första MF pågick så besökte jag akuten. Fick där träffa en underbar gynekolog som pinsamt nog är mamma till ett av barnen på förskolan där jag arbetar. Hon var dock väldigt professionell men det har varit lite konstigt att prata med henne och låtsas som ingenting när vi setts på förskolan.
Igår så blev vi dock ensamma en stund ute i hallen och hon frågade hur det var. Jag sa som det var och hon var väldigt stöttande och tyckte jag skulle ta och höra av mig till kvinnokliniken. Jag vet att jag borde ta tag i det här med en utredning snart men det känns så jäkla skrämmande.. Nu vill jag bara åka iväg en stund och förhoppningsvis koppla bort vardagen för en stund.

Just det. Det var lyslördag i stan idag. När vi stod där, i folkmassan, i mörkret, då kände jag att nästa år vid den här tiden då har vi en bebis. Jag bara fick den känslan och jag önskar jag kunnat behålla den. Men den slank förbi och det kändes helt underbart.

Ha en härlig helg!

Att drömma

Jag är en människa som drömmer otroligt mycket och ofta. Drömmar kan ibland påverka mig ordentligt. Mysiga drömmar är väl det bästa som finns? Har drömt om att få hålla i mitt barn, även om att få smeka med handen över en stor gravidmage pch bara skrika ut till alla att nu jäklar är det vår tur! När man vaknar med den där mysiga känslan i hela kroppen ni vet?!

Inatt hade jag en dröm som gjorde att jag vaknade upp med ett ryck och bröt ihop totalt. Behöver inte dra hela drömmen men i stora drag så hade P lämnat mig för en annan tjej, det sved otroligt eftersom han är mitt allt. Försökte fortsätta vara vän med honom trots att jag egentligen aldrig ville se han för att kunna gå vidare. Träffade hans nya brud in public. Självklart var hon gravid, med tvillingar! Dock var det inte hon som fick mig att bryta ihop utan orden som kom ut hennes käft prickade mig rakt i hjärtat:
"Jag kan iaf ge honom två levande barn!"
Fyfan vad det gjorde ont!
Drömmen har förstört hela min dag..
Tur som fan att det bara var just en dröm.

Visa fler inlägg