Magsjukan

I torsdags hade Freja en riktig heldag på förskolan. Hon har sällan haft långa dagar men vi hämtade henne vid 17 och meddelade glatt att hon skulle få vara ledig på fredagen. Under kvällen monterade vi ned vår säng eftersom vår nya skulle levereras på fredagmorgonen.  Redan vid 22 kom Freja till vår säng, hon låg oroligt och bökade runt sedan drog det igång. 
Kräkfest i hela sängen..

Det blev en riktigt jobbig natt och jag trodde att det aldrig skulle ta slut. Som tur var så gnällde hon till varje gång innan hon började spy så jag hann slänga fram hinken. Flera uppkastningar i timmen gjorde att man inte direkt var på topp när Freja valde att det var dags att kliva upp.

Hon fick en dag hemma med P eftersom jag hade en heldag inbokad hos min tatuerare. 
Sedan i fredags är det mest bara Cola som går ned. Hon har inte kräkts mer men verkar inte riktigt vara back on track ännu.
Nu hoppas jag att inte vi vuxna ska behöva åka på magsjuka och att detta var enda svängen med skiten.

Nu längtar jag efter att inviga vår nya säng.

Ni två

Våra fantastiska längtanstjejer som leker tillsammans gör mig alldeles varm i hjärtat.Idag var min första dag på jobbet efter en lång ledighet. Lite ringrostig men det går nog till sig på ett tag. Riktigt roligt att vara tillbaka med alla små individer och mina fina kollegor.

Hade samtal med en kirurg direkt efter jobbet. Bestämdes att gallblåsan ska ryka och det kommer ske väldigt snart. Ska få en kallelse hem i brevlådan bara sedan kör vi. Inflammationen i bulspottskörteln är helt borta nu men jag får under inga omständigheter dricka någon som helst alkohol förrän gallblåsan är borta. Inte ens smutta på en lättöl.. Tur jag dricker väldigt sällan!


2 åring

Tänk att vi nu faktiskt har en fantastisk liten 2 åring här hemma.
Som hon taggat för att få blåsa ut ljus och få paket. När det var dagen D, alltså den 13/1, så klev jag och P upp och förberedde en muffin med ett ljus i.
Det var en riktigt trött Freja som piggnade på sig så fort hon insåg varför vi stod där och sjöng för fullt.

I helgen så har vi haft kalas för våra familjer och vänner.
Blev en intensiv dag som ändå var väldigt trevlig och det verkar också som att den var uppskattad av allihopa.

Efter kalaset så sov Freja borta för första gången någonsin.
Hon sov hos min pappa och det gick verkligen hur bra som helst.
Nu har vi klivit över den tröskeln också.
Visst var det en rätt konstig känsla att gå och lägga sig när hon inte var här hemma men jag visste ju att hon hade det toppen.

Nu har hon precis somnat för natten och jag ska myspysa på soffan.
Imorgon så ska jag äntligen börja träna lite smått igen så då blir det gym tillsammans med A. Oj vad jag längtat!
Visa fler inlägg