Vecka 32 (31+1)

Magen växer på rejält och än så länge mår jag helt okej.
Var till BM förra veckan och alla värden ligger bra till, hade SF mått på 30 cm.
Hon frågade om jag funderat på att söka gravpenning när jag ändå arbetar i förskola men jag hoppas på att kunna jobba vidare. Är ett skönt sätt att hålla igång.
Tar examen från högskolan den 8/6 och planen är väl att jobba tills dess och sedan ta ut lite semester innan Ralf tittar ut, om han inte tittar ut innan.
(null)

(null)

Våren har ju äntligen kommit till oss och det är helt fantastiskt. Vi hänger ofta utomhus men jag märker att jag lättare får sammandragningar denna graviditet. Efter en dag utomhus eller när jag promenerar och Frejster cyklar så kör det ofta igång.
Svårt att låta bli dock nu när man bara vill njuta och ta vara på det här vädret.

Bästa Frejster bara känns större och större.
Det går inte ens att föreställa sig att man ska älska en annan liten individ lika mycket som man älskar den här ungen men alla som har flera barn menar ju på att det faktiskt är möjligt.
Att kunna känna sån här kärlek *2 kommer iaf bli helt fantastiskt!
(null)

(null)

(null)

Vecka 30 (29+2)

Jag har försökt tänkt att jag ska få till iaf ett blogginlägg i veckan men lyckas inte riktigt leva upp till den visionen.

Nu är det redan vecka 30 och på ett sätt känns det lite jobbigt att det snart är över. Det här är ju förmodligen min sista graviditet och så har den bara rusat förbi.
(null)

(null)

Jag mår fortsatt bra och har till och med kunnat öka på träningen lite. Freja och jag brukar rocka familjegympa på lördagar men de senaste 2 veckorna har hon inte velat gå på det så då har jag kunnat klämma in ett till pass med Bodypump istället.

Den här veckan är det dags för besök hos BM.
Känns som att man varit betydligt mer utan koller den här gången men ändå är det bara 2 färre besök hos barnmorskan men förra graviditeten så hade jag ju så många extra ultraljud också. Hade dels cystan i början sedan var det ju TUL och alla undersökningar för att följa upp hur moderkakan flyttade sig.

Igår packade vi BB-väskan.
Blev inte så många ombyten den här gången. Vi har ju ändå rätt nära hem också om det skulle behövas mer. Dessa plagg fick följa med till Ralfen och så självklart den fina gosen som Freja valde. (null)

Visa fler inlägg