Vandrande nakenfis och besök

Alltså vår underbara nakenfis är så jäkla söt när hon går omkring här hemma!
Det gick verkligen fort från några steg till full fart. Nu ska det vandras omkring mest hela tiden. Hon behöver ta stöd för att ta sig upp til stående men det är nog inte långt kvar innan hon klarar sig utan.

Jag tog med mig Freja på en härlig promenad i vintervädret under förmiddagen. Lite snö på det här, det saknas verkligen just nu.


Sedan vill jag bara påminna om ett säkerhetsband. Ett måste nu när vintern kommer. Vissa gör egna men kom ihåg att ha ganska långt så ni inte drar ned barnvagnen ifall ni ramlar.

Under eftermiddagen fick vi besök av Frejas farmor, farfar, faster och kusin.
Frejas kusin är 6 månader äldre och det var roligt att se att de kunde leka lite tillsammans, tyvärr bor vi en bit ifrån varandra så de träffas alldeles för sällan..

Jobbat för första gången

Oj vilken rolig dag jag har haft.
Ni får inte missuppfatta mig för jag ÄLSKAR att vara föräldraledig men jag tycker väldigt mycket om mitt arbete. Jag fick kliva in i min roll som pedagog, fick vara Camilla istället för att vara mamma hela dagen.
Det hade gått väldigt bra med Freja hemma så jag kommer våga mig på att hoppa in och jobba några fler strödagar så länge det känns bra. Toppen med lite extra pengar samt att jag kan spara in lite föräldradagar!

Annars kan jag meddela att hostan verkligen kommit tillbaka för lilla tjejen. Blir så less över att hon ska behöva vakna av alla dessa hostattacker. Känner mig som världens nojigaste hypokondriker-mamma men när vi träffade läkaren och pratade allergi sa han att om hennes hosta kommer tillbaka tätt så bör man kanske kolla om det är förlylningsastma. Nu känner jag liksom att jag sprungit där för mycket.. Kanske P får ringa och prata med dom imorn och höra vad de tycker.


Vem är det som går och går?

Jo det är Freja som har kommit på att det är roligare än att krypa!

Emellanåt så tar hon hand om sin lilla bebis.
Kramar och pussar är det som är bäst.


Idag har vi haft besök av Frejas fina gudmor. Fikat och surrar skit.

Imorgon så ska jag kliva in och jobba en dag. Känns verkligen helt konstigt men samtidigt lite pirrigt. Hinner ha morgonmys med Freja då jag ska arbeta 09.30-16.30. Min mamma och syster ska vara med Freja så jag tror absolut att det ska gå bra.
Fint med lite extrapengar när det går mot jul, nyår och 1-års kalas!Visa fler inlägg