Snart är det slut

Det är P's sista lediga vecka. Det känns så konstigt att han ska tillbaka på jobbet igen. Har varit så mysigt att få ha hela 7 veckor tillsammans hela familjen. Sedan har det varit guld värt att varannan dag ha haft sovmorgon.
 
Det enda positiva med att sommaren går mot sitt slut är att vintern närmar sig för varje dag som går. Längtar så mycket efter den kalla luften och knarret under skorna. Sitter och kikar på pulka och åkpåse till Freja och ska beställa så fort vi haft bilen på verkstad så vi vet vad det kommer kosta.
 
Just nu har Frejster en period med svårt att sova igen. Märkte i förrgår att ännu en tand har spruckit igenom på den övre tandraden så jag tror vi har hittat det som spökar.
 
 
Idag har vi haft en supermysig dag tillsammans med Lise, Anna-Vera och A.
Freja lyckades till och med hålla sig vaken en timme längre än vanligt utan att bli grinig och det hör inte till vanligheterna. Hon var helt fascinerad i A-V och tänk att snart gör lilla Signe oss sällskap också!
 
 
Tittut!
 
Nu ska den här mamman ta en dusch. Är helt slut efter ett pass nere i gymmet. Tvingade iväg mig själv när Freja somnat. Vill ha fina resultat på lördag.
 
Avslutar med en Freja som stolt kan dricka själv.
 

Kyla, tack!

Sommaren rullar på men jag måste nog erkänna att vi är lite trötta på värmen nu.. Det är för varmt! Man orkar ju liksom inte göra något på dagarna och Freja blir lite extra gnällig, är som att hon tröttnat på stranden i denna värme.

Idag ska vi ha en hemmadag. Den första på länge. Pappan var ute igår och är lite sliten idag. Han kom hem och somnade på golvet. Hihi, som man bäddar får man ligga. Det är alltid lite roligt när någon annan är bakis och man själv mår toppen.

Just nu ligger jag och Freja och myser i soffan.
Kan ju vara bland det absolut mysigaste som finns när hon vill somna nära.

Hade vägning igår och har gått ned 1 kg  senaste veckan. Minus 1cm också.
Det betyder: -2,4kg -2cm på 2 veckor.
Vi kör vidare och hoppas på att även denna vecka ger resultat.

New in

Dagen började som ganska grå så vi siktade in oss på Birsta.
Blev en del nya saker till Freja.

Lite handlades till mig själv då jag faktiskt klarade min mintliga examination och även hela kursen med ett hyfsat resultat. D har jag nu i Historia B, helt okej och nu slipper jag mer historia.

Värmen kom tillbaka under eftermiddagen idag och nu sitter jag och samlar lite kraft för att ta en promenad med syster igen.
Slalombacken, here we come!
Visa fler inlägg