Fredagskänsla

Idag känns det verkligen som att det är fredag.
Jag och Freja har städat hela förmiddagen. Inspirerad av en annan blogg som jag läser så testade jag att ge Freja en städtrasa och visst blev det så mycket roligare när hon kunde hjälpa till.

Efter hennes sovning så gick vi ut en stund. Behövdes lite frisk luft. Freja tyckte inte att det var lika spännande ute idag. Hon ville mest roa sig med att smaka på kottar..
Så fort vi kom in så var det dockorna som gällde. Det är helt galet vad hon sysselsätter sig med dom. Känner mig nästan överflödig då hon släpar omkring på sina små bebisar.

Till mellis idag så fick Freja ära hårdmacka. Det är nog det enda som jag känt mig lite fjåsig med. Kom dock på att de lär ju äta hårda mackor på förskolan så vi kör på.
För Freja var det verkligen inga problem att tugga så detta låg ju bara hos mig.

Imorgon så är det vindrickande med mammafika-gänget.
Ska bli så kul att få spendera kvällen med de härliga människorna. Alla är verkligen helt egna personligheter. Nu har vi alltid setts med alla barnen och alla har varit i sin mammaroll men imorn får vi bara vara.
Har köpt på mig en helt ny outfit, kvällen till ära. Bjuder på en bild imorgon!

Utelek

Dagarna rullar på och imorgon kommer P hem igen!

Igår så hade vi en supermysig dag. Vi hann få massor av saker gjorda innan vi gick ut så Freja kunde gå på upptäcksfärd.

Inomhus är det otroligt mycket bebislek som gäller. Dockorna matas, skriker och bärs omkring. Sedan så är det väldigt spännande med den lilla toapallen, klättring och utmaning av den egna förmågan.

Igår så hade vi ju även besök av Frejas gudmor och i vanlig ordning så var det alldeles för trevligt och kvällen försvann i en rasande fart.


Nu när Freja somnat så ska jag fortsätta kvällen med en del pluggande innan det blir till att unna sig tv-tid.
Imorgon är det städdag som gäller.

P åker bort

Imorgon så åker P bort i 3 dagar för att jobba.
Hans klocka ringer 4.30 men då sover förhoppningsvis jag och Freja gott.
På torsdag eftermiddag så får vi träffa honom igen.
Eftersom jag verkligen hatar att vara ensam så har jag sett till att vi håller oss sysselsatta. Imorgon kommer Frejas gudmor och flickvän för att äta middag och mysa lite. Då har man sett till att det finns sällskap under eftermiddagen.
Jag tycker nästan det kliar i kroppen av att vara ensam. Till slut börjar man ju prata med sig själv, tur Freja är en del av hemmet nu så man slipper framstå som helt crazy.

Har mailat till Läkarpraktiken idag.
Har drabbata av små blödningar helt random under cykeln. Kanske är det helt normalt? Vad vet man?
För mig är det i varje fall en förändring och det kommer i samband med att jag ansträngt mig så jag vill bara bekräftat om det bör kollas upp eller inte.

Nu ska jag lägga mig i sängen för att plugga lite.

Visa fler inlägg