Viktresan och semestern

Nu har det snart gått 1 år sedan jag startade min viktresa.
I början handlade det väldigt mycket om att gå ned i vikt men nu tycker jag att jag hittat något som fungerar bra, en livsstil.
På 10 månader har 20 kg försvunnit och målet nu är att försöka bli starkare och fastare.
Magen är väl det jag är mest onöjd med. Den är ju ganska mjuk men samtidigt har den burit fram den vackraste flickan i världen så därför är den samtidigt fanastisk.
Det som varit det bästa med att gå ned i vikt är att jag känner mig piggare och gladare. Ni för tiden ser jag till och med fram emot att träna och det trodde jag inte om mig själv.

Annars kan jag berätta att semestern visat sig från sin bästa sida så här långt. Solsken gör ju allting så mycket bättre.

Frejster har börjat sätta ihop en del ord. Hon säger liksom enklare saker som typ "pappa skratta" "mamma handen" "sätt dig" och liknande. Så kul när hon börjat göra sig förstådd.

Idag var vi och hälsade på i vårt hus.
Kändes helt perfekt, ännu bättre nu när vi vet att det faktiskt är vårt.
Längtar verkligen efter att få flytta in!

Imorgon har vi inplanerat en baddag med A och fina Signe, hoppas på fortsatt finväder.

Oväntat och overkligt!

Vi gick runt och var så oroliga över vår lägenhet, helt i onödan skulle det visa sig.
Vi hade 750.000 som utgångspris och var nöjda med det, om det skulle bli lite över så såg vi det som en bonus.
Vi hade visning på onsdagen och torsdagen, igår skrev vi papper med köparen.
Vi sålde för det högsta priset i vår förening! Vi gick runt och frågade oss om det var ett skämt? Men nej, en stor och väldigt oväntad vinst blev det.
Efter husköpet kommer vi ha en rejäl summa kvar men det ska sparas och kommer innebära att vi förhoppningsvis inte behöver ta lån när det är dags för syskonförsök.

Vi ville fira men Freja har feber sedan i onsdags. Hon har fått det av vaccinationen samt att hon har 4 tänder som spricker igenom just nu. Det blev till att vi köpte ett nytt tv-spel, mumsade tacos och gottade oss i snask.

Igår på kvällen var hon inte alls varm längre men under natten som varit har hon kokat och sovit dåligt. Gör så ont i hjärtat när hon har feberdrömmar och nästan gråter i sömnen. Nu på morgonen verkar hon vara mer på banan igen så det går nog åt rätt håll ☺️
Hon älskar plakatet som hon fått med sig hem från förskolan inför ledigheten. Pekar och berättar om allt.

Nu har hon precis somnat och jag ska ta en kopp kaffe. P jobbar hela helgen så det är lite ensamt.

Kan avsluta med att berätta att jag klarade min tenta och fick B på hela kursen. Allt går väldigt bra just nu och jag njuter!

En vecka kvar

Nu är det sista veckan innan det är dags för fem veckor semester.
Detta kommer bli en sommar som mestadels kommer spenderad på hemmaplan. Förhoppningsvis blir det massor av bad och bus. Jag ska ta en egen liten tur ned till min kusin i Bollnäs, det är dags att få ses, dricka lite vin och sura ikapp om allt som händer i våra liv.

Har ni haft en trevlig midsommar?
Vi hade otroligt sommarväder och besök från Umeå.
Förmiddagen spenderades utomhus och sedan kom även min syster med sin kille och vi lagade mat tillsammans.

När vi ätit oss sprickfärdiga så somnade Frejster. Vi andra gick ut och spelade några omgångar kubb och sedan blev det massor av tv-spelande inomhus innan det var dags att göra natt.

Vi har hunnit med att fira Frejas faster och kusin. Myspysigt att få träffa allihopa och vädret fortsatte visa sin fina sida och det blev en dag utomhus.

Igår så skjutsade vi vår vän till tågstationen och stannade till på donken för att mumsa lite Mc flurry. Min laktosmage gillar inte för mycket glass men Freja ville hellre mata mig än mumsa själv.
Vi fick ännu en dag fylld av solsken och det passade oss perfekt.

Idag så var jag och Freja lediga tillsammans. Blev en del lek ute i lekparken på förmiddagen. Hon älskar verkligen att vara ute och det är så roligt att upptäcka världen tillsammans med henne.
Världens bästa Freja!

Nu på eftermiddagen har vi plockar undan massor här hemma. Imorgon ska vi städa lite extra eftersom det ska vara visning här hemma på onsdag. Känns ganska pirrigt att sälja sitt hem och få det bedömt av massa okända människor.. Hoppas det faller någon i smaken.
Visa fler inlägg