Borta bra men hemma bäst

Igår på kvällen så städade jag och syster ur stugan på Öland och packade bilen. 3 dagar utan killar, bestående av shopping fick det bli. Nu visade prognosen på kasst väder och då är hemma mysigare. Sedan var surfen slut i mobilen.. Tack till den bloggläsaren som tipsade om serien Derek, Netflix sög musten ur 4g surfen men oj så bra den är!
Bilfärden hem bestod av regn, regn och ännu mer regn. Riktigt tråkigt väder att glida i men Freja sov gott.
I förrgår kom Frejas första tand upp. Det är den nere till vänster. Ett vasst litet risgryn och nu är hon frustrerad och gnager på allt hon kommer åt.
Har köpt den där salvan man ska smörja tandköttet med men den verkar inte göra något alls faktiskt. Tuggleksaker som får ligga på kylning är det bästa hittills. 
Nu ska vi köpa en liten tandborste som hon får börja gnaga på.

Hon har även börjat rulla i sömnen. Nu blev det till att plocka bort allt mys i sängen. Kändes så kalt men det verkade inte hindra henne från att slockna på direkten.

Nu ska jag fixa en räkmacka och njuta av att ha internet igen!

Lammet och grisen

I måndags så hade jag en stund på kvällen för oss själva. Kändes väldigt konstigt när min syster skjutsade in oss till stan för att äta middag samtidigt som jag var medveten om att Freja låg och sov så skönt.
Blev en lugn och skön stund, bara han och jag. Det har vi inte haft på över 5 månader. Menar självklart inte att vi skulle vilja vara utan henne utan mer att det var skönt att bara få vara vi. Hon är en sån självklar del och varken jag eller P kan minnas hur det var innan hon kom.

Igår hade jag och Freja förmiddagen för oss själva. Vi besökte Solliden där vi gick en guidead tur i parken. Fick veta att kungen faktiskt befann sig pp området men vi fick ingen skymt av honom.

Idag har vi varit allihopa på Lammet och grisen, där har vi ätit alldeles för mycket mat och bara haft det allmänt trevligt.

Imorgon åker P hem och vi får se hur länge jag, Freja och min syster blir kvat. Vi tar dagen som den kommer, carpe diem deluxe!
Vi ska skjutsa killarna till Kalmar och passa på att strosa i stan där och kanske kanske att vi besöker dinosaurie-landet. Jag älskar dinosaurier.


Semestrar

Nu har jag haft tid att läsa ikapp era bloggar. Vill inte missa allt för mycket.

Kan berätta att resan ned gick otroligt bra. Freja sov hela vägen, vaknade till någon gång och fick nappen men somnade snabbt om.
8h resa, helt över förväntan.


Vi bara njuter av ledigheten.
Vi har besökt Ölands djurpark.

Vi har firat midsommat och strosat på stan.


Vädret är lite upp och ned.
Ibland lyser solen och steker på ordentligt och vissa stunder blåser det kallt.
Just nu är det underbart ute!

Det här med att vara på ett nytt ställe har Freja fixat galant. Sover nästan hela nätterna insinnresesäng och mot morgontimmarna får hon komma över och mysa med mig och P.

 Nu hoppas vi på stekande sol till veckan och nya äventyr!

Visa fler inlägg