Vi hade vår

Våren kom på besök och det kändes verkligen helt underbart. Var typ så en började räkna ned till semestern.

För en vecka sedan så var vi alltså ute och hoppade i vattenpölar men efter att snön har vräkt ned hela veckan så var det nästan så att jag ville plocka fram julsakerna igen.


Vi har hunnit med att umgås med min fina vän och Frejsters vän. Våra bästa längtansungar som klädde av sig och röjde järnet.

Det är ju ändå galet att de börjar bli så stora. Tänk att Signe blir storayster snart. Hur coolt är inte det?

Freja pratar ibland om att hon också vill ha en bebis men hon vet att vi måste åka till doktor Prick först så som vi läst om i Slottet med de många rummen. 

Nu efter att ha fredagsmyst så nattar P Frejster och jag mumsar lite godis i soffan. Sörjer att jag inte fick tag på biljetter till Takida som spelar i stan ikväll.. förhoppningsvis kommer det fler chanser.
Ha en trevlig helg!

Biomys

Sedan sist så har Freja fått en till tremänning. En fantastisk liten flicka som jag också ska var gudmor till.


Tiden rullar på och känslan av att våren är på gång börjar smyga sig på. Halva februari har ju snart gått liksom.

Jag kör på med att arbeta 65% och plugga vilket fungerar fint. Är ju faktiskt på femte terminen nu och vi har lite nedräkning inför sommarlovet som vi också insett är det sista sommarlovet i utbildningen.

Jag tog alla pengar som jag fått i födelsedagspresent och fortsatte på min sleeve som jag älskar. Inte mycket kvar nu ändå.


Sedan har vi hunnit med biobesök två gånger de två senaste veckorna. Vaiana, för er som inte sett den så kan jag bara säga att ni måste pallra er iväg för att göra det.


Freja älskar den och soundtracket går varmt både hemma och i bilen. Så fin och välgjord film. Disney lyckas i vanlig ordning.


Nu laddar vi upp för ny vecka. Den kommande veckan ska spenderas i skolan vilket jag ser fram emot. Just nu läser vi musik och rörelse och det innebär massor av roliga praktiska moment på campus.

Ha det gött så länge!

Visa fler inlägg