Vecka 20 (19+3)

Äntligen fredag!
Har verkligen längtat efter helg den här veckan.
Igår på kvällen när vi låg i sängen så kände jag bebis för första gången! Det var liksom ingen tvekan för det liksom fladdrade till på insidan flera gånger och idag tror jag att jag har känt av det lite till och från.
P är lite avis men snart ska väl han också kunna känna.

Nu är det fredagsmys!

Vecka 20 (19+2)

Idag var det besök hos BM klockan 13. Tog det faktiskt på min lunchrast då jag kände att jag vill spara lite komptid för framtida bruk. Fick lämna urinprov som inte visade på någon UVI, skönt! Fick även med mig ett provrör hem så om jag känner mig orolig så kan jag kissa hemma och åka förbi VC så får jag svar direkt då.
Min BM gav mig ett intyg som ska skickas till försäkringskassan. Ska bli spännande att se hur vi ska lägga upp ledighet, verkar vara en hel djungel och det gäller väl att vara påläst så man får ut så mycket som möjligt av det. Ska ta och kika på kursen de har online under helgen.
Ska få lämna mer prover och kolla alla värden den 3/10. Kändes långt dit men kände jag att jag börjar må dåligt så var det bara att ringa. Innan jag skulle gå så frågade hon om jag ville lyssna på hjärtljuden och det ville jag såklart! Första gången som jag fick höra det lilla hjärtat som slog med full kraft där inne. 144 slag/minut.
 
Eftersom jag alltid ska fira allting så firades det med att inhandla lite mer mammakläder:
 
TIGHTS*3

 
TUNIKA 
KLÄNNINGAR*2
 
 
 

Vecka 20 (19+1)

Idag krånglade jag till det rejält på jobbet. Skulle ta komp och lämna stället redan 12.45. Skyndade mig till MVC för att träffa barnmorskan och fick veta att jag var inbokad imorgon klockan 13. Allt krångel i onödan och nu kommer jag behöva trixa för att få till morgondagen.. Känner mig som världens jobbigaste kollega men jag har ju inte så många val eftersom jag måste besöka MVC under dagtid.
Hämtade ut ett paket som kommit med posten. Det var ett babynest som vi köpt på nätet och det är så otroligt fint.
Längtar verkligen efter att vår bebis ska kunna ligga där och mysa!

Visa fler inlägg