Familjen annorlunda

Tänk att det ska vara så olika. Vissa får bara ploppa ur sig ungar som att det inte finns annat medan vi här hemma kämpar månad efter månad för att kunna få till det iaf en gång.
Lite orättvist är det faktiskt tycker jag..

Ni vet vad jag menar

Har den där känslan i kroppen av att det inte kommer gå vägen den här månaden heller.
Vet att jag absolut inte borde tänka så jäkla mycket men alla bebisar och bebismagar överallt gör mig snart tokig. Jag vill ju också!
Jag vill så jävla mycket att det gör ont i kroppen!

I veckan kom en mamma på jobbet och berättade att hon är gravid. Även att det sved då. Jag försökte att koppa bort mitt privatliv men det känns bara så jävla orättvist ibland.

Imorn kommer jag dock skicka all min kärlek och alla tankar till min fina vän A som behöver få lite medgångar. Jag önskar henne all lycka!


Så vill jag skicka lite hat till blogg.se's app till telefonen som gör att mina inlägg inte kan kommenteras. Vad är meningen med att blogga från telefonen om man endå måste in på datorn för att ändra inställningar?

Lång väntan

Nu är ÄL över och den värsta tiden börjar. Den långa väntan på BIM med alla dessa dagar då man hinner känna efter alldeles för mycket trots att man lovat sig själv att låta bli!
Ska lämna blodprov på fredag innan jobbet. Måste ju vänta tills 21a februari innan vi ska tillbaka till Härnösand. Verkligen en evighet dit också.
Bara massa väntan hela tiden just nu!

Visa fler inlägg