Den kommer

Den där längtan efter ett syskon börjar smyga sig på. Jag som så länge gruvat mig över bebistiden kan liksom ändå föreställa mig att ha en liten bebis. Helst skulle jag nog hoppa de där första 6 månaderna men nu med erfarenhet i ryggsäcken så vet man att de rullar på väldigt snabbt.

Kanske är det för att det är så mycket bebisar runt oss just nu eller kanske är det för att Frejster helt plötsligt känns så stor?
Det känns i varje fall läskigt att tänka på den där bebiskarusellen.
Jag följer ett konto på instagram med en tjej som just gjort ET efter ett färskförsök och hon är så sprudlande och positiv och så kommer jag inte kunna vara.
Jag behöver ställa in mig på det värsta, typ att inget embryo kommer klara upptining eller att varje ET misslyckas.
Jag är rädd eftersom vi inte är överens om hur långt vi är villiga att gå för ett syskon men samtidigt så tror jag vi måste försöka ta det som det kommer eftersom känslor kan förändras under resans gång.
Hösten känns nära men ändå långt borta.

Tankarna maler på och får en att sväva iväg och vi har inte ens börjat ännu..

3 åringen

I fredags var det den 13/1, alltså datumet då vår underbara unge valde att komma till världen. 

Tänk att hon blev hela 3 år. 
P jobbade men jag var ledig så vi började dagen med bulla och paket.  Det innehöll fina trosor som jag beställde tack vare att Adele kommenterade mitt inlägg på det ämnet. 

Sedan fick hon en upplevelsepresent av oss. Det blev 1,5 h på ridskolan i närheten där hon fick sköta om en häst och även rida. Behöver jag ens säga att hon var mer än nöjd. 

Sedan har helgen bestått av gäster och kalas samt tacksamhet från oss föräldrar. Man är så tacksam över att få vara förälder och över att vi och Freja får ha så fantastiska människor omkring oss.

På lördagen blev det kalasande med familjerna och på söndagen blev det hennes vänner.

På tisdag är det dags att kicka igång en jobbvecka efter att ha varit ledig därifrån i typ 4 veckor. Imorgon startar vi veckan med att hämta hem vår nya bil.

En Renault Mégane från 2015. Taggade som tusan.

Nya året börjar bra. Nu hoppas vi på att det fortsätter på samma spår.


Slutet

Nu börjar julledigheten gå mot sitt slut och på måndag är deg tillbaka till verkligheten igen.

Jag älskar verkligen att få spendera tid tillsammans med familjen och vänner utan några tider som ska passas hela tiden.

Det har blivit lite julklappsbyten och nu är det enormt svårt att försöka komma på saker som Freja kan önska sig till 3 års dagen som är om en vecka. Hon har ju verkligen allt hon behöver och vi rensade ur hennes rum inför julen.

Av oss har hon redan fått sin present. Men hon får kanske något litet att öppna på morgonen den 13e. En ipad fick det bli i år. Den gamla hade tappat stinget totalt men efter att ha kastat den i golvet så blev den rätt ok igen så nu har även jag fått en ipad. Win win helt enkelt!
Snön har äntligen kommit tillbaka med dunder och brak.
Väldigt välkommet.

Igår kom dock kylan som en käftsmäll så med en temp runt -25 så blir det inte mycket gjort utomhus.

Bilen vägrar starta men benen fungerar bra. Idag fick jag dock låna en bil som tur var så vi fick inhandla lite fredagsmys och träna lite.

Imorgon bär det iväg till en bilfirma för att provköra lite bilar. Vi känner oss lite färdiga med den vi har just nu. Jag få knoster av att bli fast hemma. Som tur var så kunde vi roa oss rätt bra ändå under eftermiddagen med utklädningar och städning.

Trevlig helg!

Visa fler inlägg