Valborg

Den här dagen har känts så speciell.
Har fortsatt fylla i en bok om vägen till Freja som hon ska få när hon blir äldre. Tänkte först göra en på nätet med bilder och text men det kändes mer personligt att skriva själv även om jag skriver som en kråka.

Idag har vi testat babysång på kulturmagasinet för första gången. Det var uppskattat att få träffa massor av andra små barn men däremot var det inte riktigt lika kul under sången då hon började bli trött och hungrig. Får försöka timea bättre nästa vecka.

Har hunnit med en tripp till Birsta för att köpa badbyxor i en mindre storlek så vi är redo för mer bad.

Freja kämpar med att försöka komma från rygg till mage. Känns som om att det inte är så långt kvar nu.
Eller det är väl den jobbigaste biten kvar, när hon ska över armen, men hon har iaf upptäckt detta nu.

Vi var en sväng på majbrasa.

Blev bara en snabbis för det började vräka ned hagel och därefter massor av snö.


När vi kom hem så var det en trött tjej som somnade gott.
Tänk så mycket nytt hon får uppleva varenda dag.
Finaste tjejen <3

1 år!

Idag är det 1 år sedan världens finaste flicka skapades. 1 år sedan vi klev in på IVF-kliniken i Falun för att tömma mina äggstockar på alla hormonstimulerade äggblåsor. För exakt 1 år sedan så skapades vår Freja i ett laboratorium på en klinik som vi alltid kommer vara evigt tacksamma. Om 5 dagar är det 1 år sedan hon fördes tillbaka till min livmoder. En perfekt blandning av mig och min stora kärlek. Vår älskade mirakeltjej <3

Idag är det Frejas dag!

Första besöket på badhus

Vilken underbar dag det har varit!

Efter Frejas lilla lunchsovning så hämtade vi upp min syster och begav oss till Himlabadet. Hade fått en del bra tips från en facebookgrupp där jag är med:
*Bebisen behöver inte duscha innan.
*Ta med babyskyddet att ha bebisen i enda in till poolen.
*Låt barnet ha sin blöja på tills man är framme vid vattnet, där tar man på badbyxor.
*Ha kinden mot bebisens kind när vi doppar oss i vattnet.
*Bebisen behöver inte duschas av direkt efteråt. Lätt att hen blir hal om man ska hålla på tvåla och så i duschen.

På badhuset här var det ett ganska stort poolområde för de små. Fanns en del att välja på. En sak som var jobbig var att det fanns olika figurer som sprutade vatten och de drog igång lite oväntat på någon tidsinställning.


Jag var inställd på att det skulle kunna bli massa gråt och endast en kort badstund. Vi badade dock ganska länge innan Freja började gäspa. Då fick hon mysa i handduken i babyskyddet medan jag och syster lunchade. Hon sov en stund och sedan var hon redo för mera bad.

3 timmar blev det allt som allt på badhuset. Tror verkligen att hon uppskattade det. Kommer definitivt att göra om detta flera gånger.

Nu på kvällen fick hon ta ett bad för att tvätta bort klor och sedan så blev det mat. När hon ätit så lade jag ner henne i sängen och hon somnade direkt. Helt utslagen efter en dag full av nya intryck.

Imorgon ska vi ha hemmamys och sedan på eftermiddagen kommer Frejas gudmor och hennes flickvän för att ha lite tisdagsmys!
Visa fler inlägg