Vecka 28 (27+3)

Känner att järntabletterna faktiskt börjar göra lite skillnad och energin är på väg tillbaka.
Förra veckan var rätt trött vilket resulterade i noll träning och mycket soffläge. Vill ändå lyssna på kroppen och signalerna som den ger.

Känner av Ralf mer och mer när han rör sig där inne och det är så mysigt tycker jag. Det blir som mer verkligt ju mer liv och rörelse det är där inne.
Han verkar ligga ganska högt upp just nu vilket gör att magen känns hög och tom nedtill. Som mjuk nere och stenhård upptill.
(null)

Här hemma så har vi en fyraåring som just nu har stora funderingar som kretsar kring döden.
Försöker bemöta hennes tankar och svara så ärligt som jag kan.
Känns som att hon börjat inse att livet kan vara ganska skört och här om dagen så bröt hon ihop helt vid matbordet och började gråta för att hon aldrig vill att hennes pappa ska dö.
Hon har frågat om jag alltid kommer finnas där och om Ralf kan dö inne i magen. 
Fina lilla Freja, all tid med henne är verkligen fantastisk. Kommer göra allt jag kan för att vi ska få så mycket tid som möjligt tillsammans.

(null)

(null)

(null)


Chassit till Ralfs vagn kom för ett tag sedan.
Blev ju duo S chassit till vår Kronan. Passade också på att beställa en sufflett i gult vilket piggade upp den rejält.
(null)

Nu ska jag återgå till att kika på lite hockey.
Imorgon är det sista riktiga skoldagen.
Nästa vecka i skolan är i juni och då är det liksom opponering på slutuppsatserna och examen. Helt overkligt! 

Vecka 26 (25+4)

Första kollen hos BM sedan inskrivningen idag.
Sf mått på 24 cm.
Bebisens puls på 130 slag/minut.
Blodtrycket ligger rätt lågt men det gör det alltid för mig och så bad jag om att kolla hb också eftersom jag känt mig lite smått trött och haft en del huvudvärk. Det låg på 110 så hon sa att jag kan börja med Niferex varannan dag om jag vill så jag kör nog på det så det inte droppar mer.

Freja var med och hon var helt fascinerad. Så mysigt att hon får vara en del av den här resan och att hon verkar tycka att det är så spännande.

Mycket börjar bli färdigt här hemma. I veckan har vi köpt ett spädbarnsinlägg till Ergobabyn samt att vi beställde nya chassit till vagnen som nu ligger på Ica och väntar på att hämtas ut.
Ralfs kläder är tvättade och vikta vid skötbordet och en ny babysitter ligger redo att packas upp.
Har en känsla av att han kommer komma lite tidigare än BF så det ska bli spännande att se om det stämmer eller inte.
Vill vara redo om det blir så i varje fall.
(null)

Vecka 26 (25+0)

Vecka 25 bara kom och gick utan att jag hann reflektera över det.
Det kan ha varit för att veckan var fylld av arbete samt en avslutande hemtenta innan det bara är fokus på C-uppsatsen.  (null)

Tentan avverkades utan problem och nu ser jag mållinjen med skolan vilket känns fantastiskt!

Igår så hade jag en obehagskänsla i kroppen från att jag vaknade. P och jag var på hockey men fick åka hem lite tidigare eftersom jag inte könde mig riktigt kry.
Tog med mig kräkhinken när jag gick och lade mig och känslan stämde bra. Nog för att magsjuka suger men att vara gravid och magsjuk suger fasiken ännu mer. Har spenderat natten med att varva soffan och toaletten. Kräkningar och så världens kassaste mage som innebär att jag bajsat vatten.. har hållt i sig hela dagen.
Känns så frustrerande att jag inte får behålla något alls men samtidigt fåe jag tvinga i mig lite vitt bröd och vätskeersättning för Ralfs skull.
Tur han lever rövare där inne hela tiden så jag vet att han mår bra.
Känner mig isolerad från familjen och Freja har stått och sagt att hon älskar mig mest och vill gosa men det får vänta tills jag är frisk.
(null)
Vädret idag har varit fantastiskt så P och Frejster har verkligen haft en toppendag medan jag mest känner mig less på soffläget.

Får gosa med den enda i familjen som är utom fara för magsjuka.
(null)
Jag, Bulten och mello.
Nu ska jag satsa på att bli frisk snabbt.

Visa fler inlägg