Spraydag 11

Känner mig inte alls på topp idag. Magen bubblar och jag är konstant illamående. Är livrädd att jag ska spy. Det går inte att få magsjuka nu!
Ville flytta massor med lådor idag men efter att ha kört ett lass så fick vi lägga ner. Det funkar inte att jag måste stanna och andas för att det känns som att det ska komma upp något i halsen.
Jag ska lägga mig på soffan som står mitt i kaoset och försöka vila. Hoppas på att illamåendet är ett symptom på att blödningen är på väg, då är det helt okej.

Spraydag 9

Tack för att ni är så snälla och delar med er av alla erfarenheter. Det känns alltid lättare att förbereda sig mentalt när man får ta del av hur det var för andra människor tycker jag.
Det verkar som att de flesta fått mer utdragna och rikligare blödningar. Jag som är van vid yttepytte mens i typ 3 dagar som max.
Inget blod ännu och jag hoppas att det inte ska bli något krångel nu bara för att man faktiskt väntar på att man ska mötas av rött på toapapperet. 
Fortfarande väldigt tomt på biverkningsfronten. Kanske är tröttare än vanligt men det kan ju också bero på att vi flyttar för fullt. 
Nej nu ska jag ta och koppla bort med lite spelande. Det förtjänar jag efter att ha arbetat en långmåndag.

 
Visa fler inlägg