Host host

Blev inte så mycket mys i soffan i lördags. Freja vaknade upp av ett lättare kruppanfall. Det gick tydligt atr känna igen den skällande hostan och den rossliga andningen. Det var mycket lindrigare än första gången hon fick det men det märktes att hon hade lite panik. Hon fick inhalera lite luftrörsvidgande och strax efteråt kräktes hon upp slem.
Hon somnade sittande i vår säng och fick sova där resten av natten.
Igår hade hon lite feber tillsammans med den snoriga näsan och hostan.

Idag har hon varit piggare men har fortfarande en jobbig hosta. Imorgon blir det VAB för min del, första gången också faktiskt. Freja skulle nog klara av en dag på föris imorn men hon får en vilodag och så är vi förhoppningsvis tillbaka till det normala på onsdag.


Sista veckan

Nu är det bara en vecka kvar tills vi flyttar. Det börjar eka tomt här hemma och det är inte alls mycket kvar att packa.
Freja stod förskräckt och tittade på när jag plockade ned tavlor, "meh, vad hände?" upprepar hon en miljon gånger!

Igår när jag hade ledig fredag så passade vi, ännu en gång, på att besöka badstranden med min kusin och Frejas tremänning.
Det var riktigr varmt så det blev massa badande och lek. Vi drog en fredagshandling och åkte hem för det vanliga tacomyset.

Idag vaknade Freja och var snorig, tredje dagen som hon kliver upp 5.15 också. Tur jag har sovmorgon imorgon.
Idag har vi rensat i förrådet och vi lyckades faktiskt få bort några kartonger med saker vi aldrig använder.
Min bror är och tävlar så vi ska hjälpa till med att vakta min familjs hus. På eftermiddagen köpte vi med oss mat från Mc donalds, åt ute på deras uteplats, fixade husbestyren och avslutade med lite bad.

Nu har Freja precis somnat och det blir nog lite mys i soffan. Får se hur länge jag orkae hålla mig vaken, ganska trött av alla tidiga mornar. 

Vilken dag!

Efter en hel dag utomhus i stekande sol på jobbet så var jag på strålande humör när jag åkte till Frejas förskola.
Min mamma hängde på och efteråt åkte vi mot stan för att köpa med mat hem. Helt plötsligt börjar hela bilen att skaka och jag fattar direkt att vi för tusan fått punktering.. Vi står på en trafikerad väg, riktigt dåligt till, med en Freja som börjar bli middagssugen. Kände paniken komma krypandes men andades och började plocka ut extradäck, domkraft och allt annat smått och gott. Som tur var så stannade en riktigt trevlig man och hjälpte oss med hela processen.
Plockade upp P i stan som meddelar att lampan fram är trasig.. Den som vi bytte nyss, jäkla fanskap!

Nu lämnar jag inte hemmet mer ikväll. Vill mest bara sparka på bilen och berätta hur besviken jag är men det gör ju inte saken bättre.

Dagens positiva är att vi fått placering för Freja på nya förskolan precis där vi ska bo. Blir inskolning 2 veckor efter att vi flyttat in.
Visa fler inlägg