Dop och vägning

Ja idag så rörde sig vågen lite mer än förra veckan och reslutatet blev -0,8kg. Alltså -6kg på 7 veckor.
Kunde ta på mig ett par jeans idag som jag inte haft sedan långt innan graviditeten. Yay!

Freja har fått utforska en av våra blommor. Ja, vi har bara låtsasblommor här hemma och hon har varit livrädd för dom. Vet inte varför men hon får liksom panik i närheten eller när de prasslar. Vi ställde den på golvet och lite nyfiken blev hon. Hon vågade bara peta lite lätt på den men det är ju ett steg åt rätt håll.

Innan vi skulle iväg idag så drog Freja en rejäl sovning. Hon sover oftast två lite längre svängar nu innan klockan blir 14 och sedan är hon vaken tills det är dags att sova för natten.
När hon slog upp sina blå så låg jag och P där och tittade på henne.
Nyvakna bebisar är ju charmigast i världen!Annars har dagen bestått av dop.
Så mysigt att få ta del av någon annans dag på det sättet.

Nu ska jag äta lite soppa och läsa nya Vi föräldrar.
Myspys!

Fredag!

Alltså jag har så ont i min mun så jag snart smäller av!
Började som en liten blåsa i kinden som nu svullnat och vill döda mig. På det så har jag en visdomstand som försöker pressa sig ut.
Detta är andra dagen med bara flytande föda och vitt mjukt bröd. Är ju öm i hela fejset tack vare detta. Inte kul när man han en liten gullungen som mer än gärna klappar en på kinden..

Nog om det. 
Igår brände jag och syrran av ett pass med intrevaller under morgonen.
Vi var båda uppbokade under kvällen och det var skönt att ha det gjort.
Freja gled med i vagnen och jisses vad tungt det var ett springa med henne som extratyngd.

På kvällen så fick vi finbesök av Frejas gudmor Anna som höll mig sällskap när hennes fruga och min P drog iväg och frisbeegolfade.
Myspysig kväll!

Idag har jag avverkat lite handling på Dollar Store. Var tvungen att fylla på med lite våtservetter och då är det perfekta stället att besöka.
Nya trenden är att Freja alltid somnar precis när jag svänger in på vår parkering. Livet som mammaledig består alltså, just nu, av mycket väntan på en bebis som sover.


Annars är det inte mycket som händer idag. Längtar efter att få lägga mig i ett varmt bad med en inpackning i håret. Håret är just nu prio 32577 vilket innebär att det alltid sitter i en tofs mitt på huvudet och borstad någon gång ibland när tid finnes.

Imorgon så ska vi på dop.
Frejas tremänning är det som ska döpas och det ska bli myspysigt.

Trevlig helg på er!

TF

Igår så blev det ett besök på Läkarpraktiken i Härnösand. Följde med syster dit som sällskap då hon ville kolla upp sig lite bara för att veta hur det ser ut där inne. Vi har pratat om det många gånger och nu gjorde hon slag i saken. PCO precis som jag men det såg fint ut då hon även väger mindre. Förhoppningsvis har hon egen ÄL och slipper all skit när det väl är dags för dom att börja bebisverkstaden.
Det var så kul att få träffa Titti och Ellen. Visst känns det väldigt mysigt när man hälsas med "Hej Camilla och här är det lilla miraklet." Fick prata en del med Titti medan syrran var inne hos TF. TF såg bara sådär glad och lurig ut när han såg Freja. Känns som att det var nyss vi var en del av den kliniken men det är mer än 1 år sedan vi var där ju.
Titti frågade lite om Freja och om vi var sugna på ett syskon och jag sa att vi lär höra av oss när det är dags.
Underbara människor det där!
 
 
Natten mot idag var inte rolig för Freja. Började redan igår på kvällen med flera uppvak och gråt så hon fick sova med oss och det var tur för det blev inte mycket sammanhängande sömn. Vid 4 drog hon igång världens vrål och var helt otröstlig. Hon fick en alvedon och efter ett tag somnade hon och sov bättre än hon gjort på hela natten. Misstänkte först någon typ av magknip men efter dagen som också bestått av mycket gnäll i perioder så tror jag att det är den där tredje tanden som nyss spruckit igenom som spökar. Hon har lite feber som går upp och ned och dregglar mer än någonsin.
Lider med lillfisen när hon har ont. Idag under dagen somnade hon inte förrän hon fick en Alvedon och då sov hon som en stock.
 
Själv passade jag på att hinka i mig lite kaffe.
 
Vi får se hur den kommande natten blir.
Efter en trött dag så lyckades jag tvinga iväg mig själv på lite träning. 3 vändor upp och ned för trappen upp till Norra berget fick det bli. En riktig benbrännare!
 
Sedan måste jag bara tillägga att jag fick reda på vad det var för märke på de där pyjamasen.
Ciraf står det tydligen. Försökt googla på Citat men det var ju helt fel. Nu hittar jag dock bara en finsk sida och jag fattar ju verkligen nada. Får nog be mamma komma och översätta.
 
Imorgon blir det lite löpträning på förmiddagen för sedan under eftermiddagen kommer Frejas gudmor och umgås då P ska iväg och kasta frisbeegolf.
Visa fler inlägg