Vecka 23 (22+0)

Den här veckan har varit en evig väntan på ett betyg som skulle komma på en stor hemtenta vi gjort i skolan. Nervöst gruvande för om man skulle kunna släppa den kursen och helt fokusera på sluttampen. Betygen kom in och lättnaden var stor när jag kammade hem full pott. 
Nu ligger fokus på vår/sommar, examensarbete och sedan ledighet med en utökad familj. Tiden går skrämmande snabbt så snart är vi ju där!

Försöker verkligen njuta av att vara gravid ocu får lite ångest över att det nu är som nedräkning. Jag älskar ju detta samtidigt som det är jobbigare nu när man redan har en tjej här hemma som man vill så mycket med. Känner mig inte lika rörlig och har inte samma ork även om jag önskar det vore sp. Försöker dock att ge henne allt och lite till så fort energin finns där.
(null) (null)

(null)


Idag gick hag in i vecka 23 och efter den här veckan så tillhör vi förlossningen här i Sundsvall, en liten trygghet om någon skulle kännas tokigt eller så.
Ralf rör sig en del där inne nu för tiden även om han mestadels är rätt lugn. Freja har kunnat känna honom utanpå en gång men inte P ännu. Det är mycket svårare att känna sparkarna på utsidan denna gången men antar att det är för att jag hag moderkakan i framvägg.
(null)

RUL

(null)

Har ju helt glömt bort att informera om hur det gick när vi var på RUL.
Hade ju inte tid förrän 13.30 så förmiddagen rullade på i alldeles för seg fart. När klockan närmade sig så plockade jag upp P från hans jobb och vi begav oss mot sjukhuset. Nervöst satt vi i väntrummet och en kvart efter utsatt tid så ropade de äntligen in oss.
Inga frågor inför utan mer ivriga med att de skulle sätta igång och snabbt lättnaden när konturerna av vår lille bebis med ett pumpande hjärta dök upp på skärmen.
Då det var en student med under ultraljudet så tog det lite längre tid än vanligt men vad gör det. Det var en busig en där inne som rullade omkring och först inte ville visa upp sig ordentligt. Vi frågade om kön men först gick det inte att se då navelsträngen låg mellan benen.
Efter en stund så skriker sköterskan till och stannar bilden och vi ser tydligt att det är en liten pojke som röjer på för fullt där inne i magen.
Vad kan då passa bättre än namnet Ralf?
Vår lilla Röjar Ralf. 
Frisk och kry, växer som han ska. Moderkakan ligger i framvägg denna gång och nu mer så görs inga TUL vid IvF-graviditeter så om allt fortsätter gå fint så får vi se vår bebis nästa gång när han är utanför magen.

Visa fler inlägg