Vandrande nakenfis och besök

Alltså vår underbara nakenfis är så jäkla söt när hon går omkring här hemma!
Det gick verkligen fort från några steg till full fart. Nu ska det vandras omkring mest hela tiden. Hon behöver ta stöd för att ta sig upp til stående men det är nog inte långt kvar innan hon klarar sig utan.

Jag tog med mig Freja på en härlig promenad i vintervädret under förmiddagen. Lite snö på det här, det saknas verkligen just nu.


Sedan vill jag bara påminna om ett säkerhetsband. Ett måste nu när vintern kommer. Vissa gör egna men kom ihåg att ha ganska långt så ni inte drar ned barnvagnen ifall ni ramlar.

Under eftermiddagen fick vi besök av Frejas farmor, farfar, faster och kusin.
Frejas kusin är 6 månader äldre och det var roligt att se att de kunde leka lite tillsammans, tyvärr bor vi en bit ifrån varandra så de träffas alldeles för sällan..
#1 - - Moa:

Härligt med snö! Vart köper du säkerhetsbanden?

Svar: Ja det ger verkligen myskänsla! Jag fick med den när vi köpte vagnen. Bör finnas i alla barnbutiker men hittade även här http://www.babyjoy.se/1814-addbaby-handledsband-for-barnvagn-handledssele-svart.html En värd investering ☺️
None None

#2 - - A:

Så söt hon är! Och måste vara kul att se henne bli allt bättre på att gå runt. Här är det nog ett tag tills han känner sig säker nog :D

Åh ett sånt säkerhetsband tänkte jag inte ens på men ska nog inhandla snarast.

Kramar! ❤

Svar: Hade faktiskt varit skönt om hon väntat lite men hon är så lycklig av att kunna vandra omkring så man kan inte annat än att le när man ser henne :D

Ja det är toppen att ha i halkan!
Kramar!!
None None

#3 - - Teres:

Så söt hon är! Vart köper man ett sånt säkerhetsband? Vilken bra grej :)

Svar: Ja verkligen bra! Vi fick med vårt till vagnen men det bör finnas i alla barnbutiker. Annars kan du googla på "handledsband barnvagn" så kommer det upp :)
None None

#4 - - Evl:

Mysproppen <3 så stor och duktig hon blivit!
Kramar!

Svar: Det är läskigt att det gått så fort :o Kramar
None None