Vecka 34 (33+2)

Den senaste tiden har det verkligen varit fullt upp.
Det har varit en rätt så intensiv period på jobbet och det har känts av i kroppen.
Under förra veckan hade jag faktiskt så rejäla sammandragningar ena kvällen att jag fick börja klocka men som tur var så slutade de efter en timme med vila på soffan.
Nog för att vi längtar efter Raffe men han får gärna växa på sig lite till först.
(null)

Det var jubileum för vår IVF som skedde på valborg 2013. 5 år sedan våra små fantastiska kiddos skapades i Falun och det känns sorgligt att de två embryona som vi hade kvar nu inte längre finns men vi kommer vara evigt tacksamma för vad vi fått.
Jag äldkar förstoringarna på våra finaste blastisar som är en ständig påminnelse om resan som tagit oss hit.
(null)

I torsdags så var det dags för besök hos BM igen. SF måttet är nu på 33 cm och allt annat är utan konstigheter.
Ralf ligger inte med huvudet nedåt ännu utan mer i säte. Detta är dock inget att oroa sig över ännu men ligger han på samma sätt vid besöket nästa vecka så kommer jag skickas på ett ultraljud pp förlossningen och så eventuellt vändningsförsök. Fokuserar inte på det nu utan tar det som det kommer.

Jag tror att Freja börjar inse att det snart blir stora förändningar. Det är mycket närhetsbehov just nu och en större mammighet än vi är vana vid. Hon saknar mig hela tiden och vill helst bara vara ledig och hemma.
Den här veckan har jag tjänstledigt från jobbet för att arbeta med C-uppsatsen. Vi har varit väldigt effektiva i vårt arbete vilket resulterade i att Freja fått ledigt från föris resten av veckan och imorgon ska vi spendera dagen på Himlabadet. Hennes lycka är total och jag vill passa på att ge henne all fokus medans det fortfarande finns möjlighet till detta.
(null)