Vecka 24 (23+5)

Undra när man på riktigt ska hinna stanna upp i den här graviditeten. Man försöker ta tillvara på de där fantastiska stunderna men tiden rusar förbi och på ett sätt känna det skönt att Ralf snart ska vara på utsidan samtidigt som det här troligtvis är sista gången jag är gravid och vill hinna njuta av det.
(null)

(null)

Det mesta är preppat här hemma.
När det slog om till vecka 24 så var det milstolpen att vi faktiskt tillhör förlossningen och att vår plutt skulle kunna överleva på utsidan.
Mycket kläder finns, sängen är redo, skötbordet har aldrig plockats undan men har nu uppdaterats. Köpte en babysitter från Babybjörn, babyskyddet har vi kvar sedan Freja var liten och nya nappflaskor har inhandlats. Det som är kvar att köpa är nytt chassi till vagnen då vi är sugna på en duo s och så eventuellt en Baby brezza för att värma ersättningen.
(null)


Vad gäller Frejster så längtar hon nog mer än någonsin efter sin lillebror. Många lekar går nu ut på att hon ska vara storasyster och ta hand om en liten bebis.
Igår så var vi på 4 års kontroll.
Hon följer skn kurva och är nu mer 98 cm och bär runt på 14,2 kg.
Hörsel och syn var utan anmärkningar och hon hade inga problem i övrigt med några av de saker de checkar av. 
Våran tjej blir liksom bara större och större för varje dag.
Just nu ör en av höjdpunkterna att hjälpa till med middagen. Att få sköra grönsaker och diska uppskattar hon verkligen och jag älskar att ha henne med vid matlagningen.
(null)

(null)

(null)