RUL

(null)

Har ju helt glömt bort att informera om hur det gick när vi var på RUL.
Hade ju inte tid förrän 13.30 så förmiddagen rullade på i alldeles för seg fart. När klockan närmade sig så plockade jag upp P från hans jobb och vi begav oss mot sjukhuset. Nervöst satt vi i väntrummet och en kvart efter utsatt tid så ropade de äntligen in oss.
Inga frågor inför utan mer ivriga med att de skulle sätta igång och snabbt lättnaden när konturerna av vår lille bebis med ett pumpande hjärta dök upp på skärmen.
Då det var en student med under ultraljudet så tog det lite längre tid än vanligt men vad gör det. Det var en busig en där inne som rullade omkring och först inte ville visa upp sig ordentligt. Vi frågade om kön men först gick det inte att se då navelsträngen låg mellan benen.
Efter en stund så skriker sköterskan till och stannar bilden och vi ser tydligt att det är en liten pojke som röjer på för fullt där inne i magen.
Vad kan då passa bättre än namnet Ralf?
Vår lilla Röjar Ralf. 
Frisk och kry, växer som han ska. Moderkakan ligger i framvägg denna gång och nu mer så görs inga TUL vid IvF-graviditeter så om allt fortsätter gå fint så får vi se vår bebis nästa gång när han är utanför magen.