Slutet

Nu börjar julledigheten gå mot sitt slut och på måndag är deg tillbaka till verkligheten igen.

Jag älskar verkligen att få spendera tid tillsammans med familjen och vänner utan några tider som ska passas hela tiden.

Det har blivit lite julklappsbyten och nu är det enormt svårt att försöka komma på saker som Freja kan önska sig till 3 års dagen som är om en vecka. Hon har ju verkligen allt hon behöver och vi rensade ur hennes rum inför julen.

Av oss har hon redan fått sin present. Men hon får kanske något litet att öppna på morgonen den 13e. En ipad fick det bli i år. Den gamla hade tappat stinget totalt men efter att ha kastat den i golvet så blev den rätt ok igen så nu har även jag fått en ipad. Win win helt enkelt!
Snön har äntligen kommit tillbaka med dunder och brak.
Väldigt välkommet.

Igår kom dock kylan som en käftsmäll så med en temp runt -25 så blir det inte mycket gjort utomhus.

Bilen vägrar starta men benen fungerar bra. Idag fick jag dock låna en bil som tur var så vi fick inhandla lite fredagsmys och träna lite.

Imorgon bär det iväg till en bilfirma för att provköra lite bilar. Vi känner oss lite färdiga med den vi har just nu. Jag få knoster av att bli fast hemma. Som tur var så kunde vi roa oss rätt bra ändå under eftermiddagen med utklädningar och städning.

Trevlig helg!