Kur nummer 2

Ja men jag fick en tid på vårdcentralen åt Freja vid lunchtid i måndags. Just det där med att hon lät så tungandad gjorde att de ville att vi skulle kolla upp det snarast möjligt. Jag hann få lite plugg avverkat sedan hämtade jag henne på föris och vi begav oss för att träffa doktorn.
För övrigt så tycker hon att det här med läkare och undersökningar är väldigt spännande, tack och lov. Hon har än så länge inte kämpat emot vilket gör att det gå smidigt. Han kollade hennes öron som såg bra ut nu. När han kollade i halsen så sa han att halsmandlarna var väldigr svullna men eftersom hon inte haft varken feber eller snuva så trodde han att det bara var en tillfällig svullnad. För att vara säker så tog han ett halsprov. Förvånat kom han och berättade att hon hade halsfluss då provet visat på Streptokocker så 10 dagar med den fantastiska Kåvepeninen och 3 dagar hemma från förskolan.

Det har alltså inneburit att veckan delas upp i VAB av mig och P. Rätt härligt VAB eftersom Frejster varit pigg och glad så man har ju ändå kunnat göra saker tillsammans. 

Var på utvecklingssamtal på hennes förskola. Det första utvecklingssamtalet som var jätteintresant. Så kul med en inblick i verksamheten och att få se hur vår lilla tjej är tillsammans med de andra barnen. Fick också veta att hon ska börja på ny avdelning efter semestern. Helt galet, ingen små barns avdelning för henne mer då.. Det är så tjatigt att säga men tiden går verkligen fort.


Igår så firade vi Frejas bonusmormor och det var en Freja som var mer än nöjd över allt gott fika som eftermiddagen innebar. 


Vill avsluta med att meddela att våra fantastiskt fina vänner fick en liten dotter igår. Så glad för deras skull. Freja går runt här hemma och säger att hon ska få snosa bebis, kan möjligtvis vara för att jag tjatat om det ett tag nu.