Sjukt

Nu har vi lite sjukstuga här hemma. Tycker dock det var länge sedan någon var sjuk så det var väl på tiden.
Både jag och Freja är snoriga med lite feber men vi tar oss igenom det med nässpray och mycket vila blandat med utevistelse.

Den här veckan har varit lite tung för Freja på föris. Under påskledigheten så sov hon inget alls under dagarna vilket funkat hur bra som helst. Vi hade tänkt att hon ska få fortsätta sova på förskolan fram till sommaren men efter att ha varit där en dag och sovit i 1 h så blev det åter igen flera timmar vaken mitt i natten.. Inte så att hon är bråkig men hon vaknar och är pigg. Vi bestämde för att prova sluta med sovningen och det har väl gått okej med tanke på den där vakennatten som liksom gjorde att det blev en tuff start. I fredags orkade hon inte rikigt hela dagen så det blev en kvarts sömn i bilen.

Blev också en fika på vårt nya favorithak.


Idag har vi tagit en promenad och pysslat på utomhus i några timmar. Imorse vaknade Freja 7.30 så nu tror jag vi fått ordning på dygnsrytmen.

Nu sover hon gott och jag mumsar lite godis i soffan.

Fick ett jättefint tackkort från Barnlängtan i fredags. Vet inte om jag skrivit det men jag kommer inte att fortsätta arbetet i valberedningen. Hinner helt enkelt inte med att göra ett bra arbete med allt som sker i våra liv just nu. Vet att de kommer förtsätta med ett fantastiskt arbete.

Nu ska jag fortsätta mumsandet.
Hoppas ni har en härlig lördagskväll.