Uppdatering

Uppdaterar er lite. Vid 11 tiden idag så fortsatte min vidriga smärta, ja den var det värsta jag upplevt och den började öka i styrka. Fick så ont att paniken kom. Jag var livrädd att jag skulle svimma. Blev hämtad av en ambulans och fick åka med blåljus in till akuten. Trots att jag är gravid så bestämdes att jag skulle få starka smärtstillande medel. Fick göra massor med undersökningar och fick ännu en gång bekräftat att barnet mår bra. Fick se det fina hjärtat flimra på ultraljudet.
Det har varit svårt för läkarna att komma fram till vad som är felet som orsakar smärtan. De säger dock inte samma saker som läkaren sa under natten utan de hävdar att det kan vara ett njurstensanfall. Det kan också vara tjocktarmen som är väldigt irriterad. Har fått legat på sjukhuset hela dagen men nu fick jag äntligen åka hem. De vill inte ge mig mer smärtstillande utan nu är det alvedon som gäller och röntgen vill de inte genomföra eftersom jag är gravid.
Det är inte direkt så att jag överdrivit min smärta så som vissa verkar tro. Detta är inget jag tycker är spännande på något sätt, snarare tvärtom.
Nu ska jag vara uppmärksam på feber eller mer kraftiga smärtor för då ska jag tillbaka till sjukhuset.

Visa fler inlägg