Planen

Tror jag har ett hormonpåslag som heter duga! Känner mig svullen och hemsk samt att jag tror att Finland har invarderat mitt ansikte.. Det är underbart att vara kvinna ibland.

På tal om underbart så är det just en sån dag jag haft med A idag. Började på stan och fortsatte med en härlig höstpromenad runt en sjö här i närheten.
Förutom att jag blev attackerad av ankor så var det en perfekt förmiddag.

På eftermiddagen blev det ännu ett besök på VC med Freja för hennes jäkla hosta som hela tiden kommer tillbaka. Fick äntligen träffa läkare som var underbara och lyssnade på vår oro. Han tyckte jag kunde sluta med Mollipect direkt då den låga dosen inte gör skillnad på så små och hon är inte trång i luftrören.
Hosta kan vara väldigt envis när de är små men nu har hon hostat i mer än 3 veckor och mest på natten. Vi ska nu vänta i 10 dagar och se om det går åt det bättre annars ska vi återkomma och testa med inhalator för att se om det kan göra skillnad. Känns skönt att ha en plan!

Nu har jag precis kommit hem från ett spinningpass och hade helt glömt bort att jag egentligen skulle haft telefonmöte med Barnlängtan.
Jag är sämst i världen på att komma ihåg saker och då skriver jag ändå upp allt i vår almanacka..
Visa fler inlägg