Vecka 23 (22+0)

Den här veckan har varit en evig väntan på ett betyg som skulle komma på en stor hemtenta vi gjort i skolan. Nervöst gruvande för om man skulle kunna släppa den kursen och helt fokusera på sluttampen. Betygen kom in och lättnaden var stor när jag kammade hem full pott. 
Nu ligger fokus på vår/sommar, examensarbete och sedan ledighet med en utökad familj. Tiden går skrämmande snabbt så snart är vi ju där!

Försöker verkligen njuta av att vara gravid ocu får lite ångest över att det nu är som nedräkning. Jag älskar ju detta samtidigt som det är jobbigare nu när man redan har en tjej här hemma som man vill så mycket med. Känner mig inte lika rörlig och har inte samma ork även om jag önskar det vore sp. Försöker dock att ge henne allt och lite till så fort energin finns där.
(null) (null)

(null)


Idag gick hag in i vecka 23 och efter den här veckan så tillhör vi förlossningen här i Sundsvall, en liten trygghet om någon skulle kännas tokigt eller så.
Ralf rör sig en del där inne nu för tiden även om han mestadels är rätt lugn. Freja har kunnat känna honom utanpå en gång men inte P ännu. Det är mycket svårare att känna sparkarna på utsidan denna gången men antar att det är för att jag hag moderkakan i framvägg.
(null)

Visa fler inlägg