Sedan sist

Livet rullar på och det är när man lämnar in semesterlappen på förskolan som man inser att sommarledigheten är närmare än någonsin. Freja längtar mest till den 19 juni för då kommer Vaiana ut i butikerna. Vi har hunnit med att se den tre gånger på bio och den är fortfarande lika bra.

Vi har varit väldigt förskonade från sjukdomar sedan jul men i början av förra veckan så hittade jag en lus i Frejas hår. Det har gått löss på hennes förskola så himla länge men tidigare har jag inte hittat något. Nu stod vi redo i hallen efter alla morgonbestyr och skulle bara dra borsten genom håret när jag hittade ohyran. Nu har hela familjen gjort två behandlingar så nu är det färhoppningsvis över.


Vi har hunnit hänga lite med A och Signe. Tänk att lilla Frank snart kommer och fyller på deras familj. Så himla häftigt. Längtar verkligen efter att Få uppleva samma sak, känner hur det blir en större och större syskonlängtan för oss alla här hemma.

Det är fascinerande ändå att Freja också är så sugen, ni vet att hon blir som helt drömsk när hon ser små bebisar och kan säga saker som "titta mamma vilken fin bebis, en sån önskar jag mig". Tror verkligen att hon kommer bli en fantastisk och omtänksam storasyster en dag.


En ny favoritsyssla som vi ägnar våra lördagar åt är familjejympa på Friskis och Svettis. Riktigt skoj att få dansa och röra sig tillsammans.

Nu när våren förhoppningsvis är här på riktigt så har vi också besökt bergen i staden. Södra berget och Tarzanstigen.

Samt Norra berget med djuren och lekparken.

Idag är pappan i huset ute på äventyr och imorgon ska hela familjen på party då min bonusmamma fyller 50.


Avslutar med en bild som gör mig varm i hjärtat. Min fina skatt och hennes älskade lurviga vän som sover så gott tillsammans.

Visa fler inlägg