Semestertripp och läkarbesök

Nu har vi gjort sommarens lilla tripp. En tur till Dalarna där P har släkt. Vi bodde i en lägenhet tillsammans med hans föräldrar i Falun över helgen och på fredagen så besökte vi Leksand sommarland. Det var första gången som jag var där och hade det inte varit 33 grader i skuggan så hade nog besöket varit ännu bättre men det var riktigt lyckat och mest  uppskattat av Freja.
(null)

(null)

(null)
För Ralf var det lite jobbigt med värmen men eftersom P’s familj var med så kunde det turas om att hålla koll på lillkillen som spenderade mest tid på en filt i skuggan.

På lördagen var det dags för bröllop då P’s kusin gifte sig. Riktigt fin vigsel och en fantastisk dag även om vädret nu valde att visa upp sin värsta sida med spöregn och åska. Under skälva vigseln sken dock solen. (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

P fyllde ju även år under lördagen. Min stora kärlek blev hela 32 år. Vibhar dock inte hunnit fira han ordentligt eftersom vi var borta men det får vi ta någon dag längre fram. (null)

På söndagen packade vi in vår lilla familj i bilen och begav oss till Gävle. Där var det spikat med besök på Furuvik. Vi hann med att kolla på alla djuren och när vi kom till tivolit så började regnet vräka ned. Lite blött klarar man av utan problem men när åskan började mullra och himlen  lystes upp av blixtrar så åkte vi mot ett hotell som vi  bokat för natten.

(null)

(null)

(null)


(null)

En härlig liten minitripp som nu är avklarad och även om det var otroligt mysigt så är det himla skönt att komma hem igen.

Väl hemma var det dags för Ralfs första läkarbesök. Han fick OK stämpel i rumpan och flörtade in sig genom att le åt BVC-sköterskan och läkaren. Han vägde nu in sig på 4920 gram och är 55 cm lång. Han är ungefär som Freja var vid 2 månader. Växer så det knakar helt enkelt.
Han har det lite knorrigt med magen under nätterna. Det blir mycket stånkande vilket innebär rätt lite sömn för mig. På morgonen så tar P över och jag får sova någon timme extra tack och lov. Det är tur man kan fokusera på att den här perioden med lite krånglig mage inte brukar hålla i sig allt för länge. Förhoppningsvis så sover han ännu bättre snart. (null)