Vecka 29 (28+2)

Ja men mina aningar gällande besöket hos BM stämde bra. Blodvärdet såg bättre ut. Hjärtat slog med fina 146slag/min och SF måttet hade ökat på rejält och från att ha legat under medelkurvan så ligger jag nu mitt på.
Fick väga mig. Har inte gjort detta sedan inskrivningen. Vågen visade på 10kg plus och det var inte så oväntat för det visade den redan för 4 veckor sedan här hemma. Har stått väldigt stilla sedan dess och BM vill helst se att jag går upp max 4kg till.. Får se om det går för det känns lite med tanke på den tid som är kvar.
Hade ju lyckats med att gå ned under 70 kg innan IVF:en, vilket var mitt mål. Gick upp 3 kg under behandlingen och nu 10. Vägen alltså 83 kg, vet att det är alldeles för mycket med tanke på min längd men känner ändå att alla dessa graviditetskilon har satt sig på magen. Tror att de har gjort det för jag känner mig inte större i övrigt!
Nu på kvällen har vi återupptagit peppklubben som jag tidigare berättat om. Vi är några kolegor som träffas, ventilera och sätter upp mål för framtiden. Riktigt trevligt var det så jag har nyss kommit hem och ska ta en dusch innan det är dags för sängen.
Visa fler inlägg