En månad

Ja men då har Ralf passerat en månad och vi tycker verkligen att han redan känns större och mer medveten om sin omgivning.
(null)

(null)

(null)
Han är en rejäl kille som är riktigt glad i maten och det ska bli intressant att se hur stor han har blivit när det är dags för läkarbesök nästa vecka.

Freja växer också för varje dag som går. Hon har ju verkligen blivit större sedan hon tog sin an rollen som storasyster.
(null)

(null)

Inte nog med det så har hon ju också gått och tappat som första mjölktand.
Det började tidigare under sommaren med att hon sa att hon hade ont i en tand. Då vi sa att vi kanske behövde besöka tandläkaren så hävdade hon att det onda var borta., en dag säger hon att "jag tror tanden är lös mamma" och jag känner skeptiskt efter och till min förvåning är det rejält lös.
Hon var så stolt över den lösa tanden och efter någon vecka vid middagen hängde den bara i en bit tandkött och hon ber mig att dra lös den så hon ska kunna äta. Lite obehagligt men vad gör man inte.
Nu är det alltså en liten glugg men det är redan en tand som är på väg att spricka igenom. (null)


Värmen den här sommaren.. man ska väl inte klaga men det är inte det smidigaste med en liten knodd. Vi hänger mycket på stränder och gör saker men ibland blir han verkligen kokhet.
Han har en del hormonplitor sedan han föddes och de blossar upp värre och han får värmeprickar över bröstkorgen. Det är inte lätt att hålla han sval men med mycket vätska och skugghäng så får han vara med på det mesta.
(null)

(null)

(null)

Har också sett till att Freja ska få lite mammatid den här sommaren och utöver allt lekande och så på hemmaplan så tog vi en kväll med Samir & Viktor samt biobesök med kompisar. (null)

(null)

(null)

Freja har varit ledig i snart 2 månader från föris och har drygt 1 månad kvar av ledighet.
Hon har börjat längta efter sina vänner och den nya avdelningen som hon ska börja på. Det har varit lite av mitt mål att hon själv ska vilja gå tillbaka dit när det är dags och det tror jag att hon kommer vilja.
Nu ska vi dock njuta färdigt av den här sommaren innan det är dags att hitta nya rutiner för den här utökade familjen. 
Visa fler inlägg