Snart är det slut

Det är P's sista lediga vecka. Det känns så konstigt att han ska tillbaka på jobbet igen. Har varit så mysigt att få ha hela 7 veckor tillsammans hela familjen. Sedan har det varit guld värt att varannan dag ha haft sovmorgon.
 
Det enda positiva med att sommaren går mot sitt slut är att vintern närmar sig för varje dag som går. Längtar så mycket efter den kalla luften och knarret under skorna. Sitter och kikar på pulka och åkpåse till Freja och ska beställa så fort vi haft bilen på verkstad så vi vet vad det kommer kosta.
 
Just nu har Frejster en period med svårt att sova igen. Märkte i förrgår att ännu en tand har spruckit igenom på den övre tandraden så jag tror vi har hittat det som spökar.
 
 
Idag har vi haft en supermysig dag tillsammans med Lise, Anna-Vera och A.
Freja lyckades till och med hålla sig vaken en timme längre än vanligt utan att bli grinig och det hör inte till vanligheterna. Hon var helt fascinerad i A-V och tänk att snart gör lilla Signe oss sällskap också!
 
 
Tittut!
 
Nu ska den här mamman ta en dusch. Är helt slut efter ett pass nere i gymmet. Tvingade iväg mig själv när Freja somnat. Vill ha fina resultat på lördag.
 
Avslutar med en Freja som stolt kan dricka själv.
 
Visa fler inlägg