Arbete, bärsjal och menstankar

Idag så var det ett besök på min arbetsplats som stod på vårat schema.
Det var riktigt roligt att få träffa arbetskompisarna och alla barnen som var så fina och ville hälsa på Freja.
Fick ett presentkort på Polarn och Pyret samt ett jättefint kort som barnen hade gjort. Åh, jag älskar verkligen mitt jobb och människorna där!

När eftermiddagen kom så åkte jag och Freja till Babyproffsen.
Köpte en bärsjal från Tricot Slen. Har nu stått och tittat på instruktionsfilmen men får liksom inte riktigt till det, det känns inte som att det blir bekvämt för henne.. Som tur är så har Frejas kusiner en mamma som är sjalproffs och på måndag ska hon hjälpa mig att få till det. Verkar ju otroligt smidigt bara man får det rätt.

Har börjat fundera lite på när min mens kan tänkas komma tillbaka. Nu när jag inte ammar så kommer den väl när som helst? Den kommer väl med dunder och brak och slår musten ur mig snart. Det ska ju pratas om preventivmedel när jag ska på efterkontroll. Känns väldigt konstigt och varken jag eller P tycker att det är någon idé att börja med något som kan påverka min kropp negativt. Kommer väl bli att vi kör på "säkra perioder". Har mycket vi än försökt att pricka ägglossningen tidigare så har det ju inte blivit något så det känns ju långsökt att det skulle bli något när man medvetet missar den.. Dessutom lär jag inte ha ägglossning utan pergotime. 
Vi får se vad barnmorskan säger om detta och vi får se när mensen dyker upp.Visa fler inlägg