Våren och äntligen!

Under helgen som var så kom värmen äntligen smygande och sedan dess har termometern stannat på plussidan.
Vi har dammat av utemöblerna och så blev det årets första grillning efter att vi var och inhandlade något att grilla på.

Sedan så har vi påskpyntat lite här hemma och köpt lite påskägg som ska målas under helgen.

Jag har fått tagit min första sipp vin sedan gallblåsen plockades ut.
Det var ruskigt gott!

I helgen var vi hos min familj och grillade. Nästan alla syskon var med också och vi kunde sitta utomhus för att äta middag. Freja fick passa på att åka lite i deras backe.

Idag fick P, ännu en gång, ringa till barnkliniken. Tror han var lite uppeldad när han frågade vart bår kallelse tagit vägen som de sa var på gång för en månad sedan.. Hon sade att sånt kan de inte ens se. Han frågade då hur det kan ha gått 3 månader utan att vi hört ett knyst när läkaren sa att en vägning ska ske inom 2 månader. Ja, det var ju tydligen inte något dom kunde styra över. Att han skrivit 2 månader tar de som en rekommendation?! Nu fick vi en tid direkt iaf och ska vara där den 5/4. Alltså tänk om det är så att hon inte får i sig tillräckligt med näring eller att vi liksom stoppar i henne något som hon egentligen inte tål. Klart vi vill veta så snart som möjligt. Tur de är fantastiska när vi väl är på plats.. Nu har vi något att sikta in oss på i varje fall.
#1 - - Intesomvitänkt :

Men va jobbigt med lilltjejen och att inte veta. Hoppas ni får svar snabbt. Ha en mysig påsk 😘